Έξυπνα καθαριστικά πανάκια

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

Jangneus Design
Η Jangneus Design είναι μια καινούργια εταιρία που βασίστηκε σε μια Σουηδική ιδέα για την δημιουργία αυτών των καθαριστικών πανιών που βρίσκουμε συνήθως και στις ελληνικές κουζίνες. Εμείς ακόμα τα αποκαλούμε με το όνομα της πρώτης εταιρίας που τα κυκλοφόρησε - βετέξ.

Παραδοσιακά οι σκανδιναβοί είναι πρωτοπόροι στο design. Έτσι και με τα πανάκια αυτά. Αντί να έχουν τα βαρετά χρώματα ροζ, κίτρινο, μπλέ, πράσινο, εδώ και πολλά χρόνια στολίζουν τα πανάκια αυτά με πανέμορφα παραδοσιακά σχέδια.

Όταν έρθει η ώρα να τα πετάξετε, μπορείτε να τα αφήσετε και για κομποστοποίηση

Με βάση αυτή την ιδέα η ομάδα της Jangneus Design με αρχηγό την Σουηδέζα Marie Jangneus-Davis και έδρα την Αγγλία αποφάσισε να φτιάξει πανάκια από υλικά απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον και να χρησιμοποιήσει τα σχέδια γνωστών designers για να τα διακοσμήσει. Τα πανάκια αυτά πλένονται στο πλυντήριο, είναι σούπερ απορροφητικά, στεγνώνουν αμέσως, είναι 100% βιοδιασπώμενα και είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένο βαμβάκι. Και είναι πανέμορφα να τα βλέπεις στην κουζίνα σου.

Συνδρομή σε ρούχο (!)

Εάν σου αρέσουν (και ζεις στην Αγγλία) μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την πολύ πρωτότυπη υπηρεσία που παρέχει η Jangneus Design και να εγγραφείς για έναν χρόνο για να λαμβάνεις ένα πανάκι κάθε μήνα στην πόρτα σου. Η υπηρεσία αυτή κοστίζει 25 λίρες, χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής.

Εναλλακτικά μπορείς να παραγγείλεις τα πανάκια που σου αρέσουν από τη μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια, τα οποία παρεπιπτόντως θα ανανεώνονται συνεχώς. Για παραγγελία μέχρι 15 πανάκια θα χρεωθείς 2.50 λίρες επιπλέον μεταφορικά.

via:  ftiaxto.grvrypan

 

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter