Η μεγαλύτερη μαντολινάτα του κόσμου στο Ηράκλειο

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έκτος από το διασκεδαστικό κομμάτι της συμμετοχής στο Guiness και που εδώ, μπορούν να συμμετέχουν άνθρωποι απ όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, ο απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία μαντολινάτας στο Ηράκλειο Κρήτης και μια πρώτη παρουσίαση της μαζί με το Guiness.

Για το Guiness ο στόχος είναι να καταφέρουμε να παίξουμε τουλάχιστον για 5 λεπτά όλοι μαζί. τα θέματα (2 η 3) θα τα βρείτε στο blog http://mandolinguinessrecord.blogspot.com/ τα τραγούδια που επιλέγουμε είναι απλά για όλους και η χρήση των video μέσα από το blog για την εκμάθηση τους είναι αρκετά εύκολη και κατανοητή. Αιτήσεις συμμετοχής (στείλτε sms στο 6985 606113 αφήνοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο είτε στέλνοντας e-mail στη διευθύνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." ' + path + '\'' + prefix + ':' + addy50083 + '\'>'+addy_text50083+'<\/a>'; //--> ).

Αφού εκπληρώσουμε τον στόχο των 400, και περισσότεροι, και όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία της εκδήλωσης θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες τελικές πρόβες με τον υπεύθυνο και μαέστρο της ορχήστρας κ. Μαρακομιχελάκης Μιχάλη σε χώρο που θα ορίσουμε τότε.

Για αυτούς που θα επιλέξουν εκτός από το Γκίνες να γίνουν μέλη και να συμμετέχουν και στην μόνιμη μαντολινάτα θα αρχίσουν πρόβες από τώρα σε χώρο που θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες.

Με όλα αυτά θέλουμε να δείξουμε την σπουδαιότητα και το πόσο πολύ έχει εδραιωθεί το μαντολίνο στην Κρήτη και γενικότερα στον ελλαδικό χώρο και ακόμα περισσότερο να προσφέρουμε στον πολιτισμό μας και στην πολιτιστική παράδοση του τόπου μας.

Πληροφορίες μπορεί ο οποιοσδήποτε να βλέπει στην ομάδα στο facebook Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, όπως επίσης και στον ιστοχώρο - blogspot : mandolinguinessrecord.blogspot.com.

ΞΕΝΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ


Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter