Συνεδρίασε χθες η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

Υπό την προεδρία του Δημάρχου Κω, Κώστα Καΐσερλη, συνεδρίασε χθες η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Κω. Παρόντες ήταν και οι τρεις αντιδήμαρχοι καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το κεντρικό ζήτημα που απασχόλησε την επιτροπή ήταν η τρέχουσα εικόνα των οικονομικών των τριών πρώην Δήμων καθώς και η αποτύπωση της κατάστασης στα συνεχιζόμενα έργα.

Από τις μέχρι σήμερα καταστάσεις και στοιχεία που περιήλθαν εις γνώση της επιτροπής, διαπιστώνονται ελλείψεις, αλληλοεπικαλύψεις και κενά που δεν επιτρέπουν την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων σχετικά με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις των τριών Δήμων σε εκτελούμενα έργα και προμήθειες και αντίστοιχα σε συμβασιοποιημένα μη εκτελούμενα έργα και προμήθειες.

Η επιτροπή αποφάσισε, με ευθύνη των Αντιδημάρχων Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών, να προχωρήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου (Οικονομικές & Τεχνικές) σε διασταύρωση των στοιχείων που διαθέτουν, για την αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης των τιμολογηθέντων υποχρεώσεων του Δήμου έως σήμερα.

Παράλληλα την ίδια εργασία καλούνται να πραγματοποιήσουν για τα συνεχιζόμενα έργα και τις προμήθειες του Δήμου μέχρι και την ολοκλήρωσή τους, καθώς και για τα συμβασιοποιημένα έργα που δεν έχει ακόμα ξεκινήσει η εκτέλεσή τους.

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter