«Έρωτας στο Αιγαίο»: ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας τουρκικής τηλεοπτικής σειράς

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

1

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας τουρκικής τηλεοπτικής σειράς «Έρωτας στο Αιγαίο», που πραγματοποιούνται και στην Κω από τον γνωστό παραγωγό ταινιών Turker Inanoglou, γνωστό στην Ελλάδα από το σήριαλ «Τα Σύνορα της Αγάπης».

Συνεργάτης του σε αυτή τη δουλειά είναι ο Νίνο Ελματζόγλου, επίσης γνωστός παραγωγός από το σήριαλ «το Νησί».

2
Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζεται ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού με τις συγκεκριμένες εταιρίες, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το σήριαλ «Η Θάλασσα στην Καρδιά μου», που πραγματοποιήθηκε στην Κω το 2005 και προβλήθηκε στον μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό "Show TV" της Τουρκίας.

3

Ο Δήμαρχος Κω, Κώστας Καΐσερλης, προσκάλεσε στο Δημαρχείο τους δύο παραγωγούς, όπου τους ευχαρίστησε για τη συμβολή τους στην προβολή της Κω, δηλώνοντάς τους ότι το νησί της Κω και ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού θα είναι πάντα πρόθυμοι να φιλοξενήσουν μεγάλες και μικρότερες τηλεοπτικές παραγωγές αλλά και διαφημιστικά σποτ, όπου θα προβάλλεται άμεσα ή έμμεσα το νησί.

4

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού, ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση των τηλεοπτικών γυρισμάτων και συγκεκριμένα το γραφείο τουρισμού Aeolos Travel, την εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Trust, την καφετέρια «Λοφάκι», τη δημοτική μαρίνα και όλες τις εμπλεκόμενες Αρχές.

5

Για τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού,
Νίκος Σοφός
Διευθυντής

 

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter