Συναντήσεις Νικηταρά στην Αθήνα

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

Δήμος Κω

Συναντήσεις στην Αθήνα του Αντιδημάρχου κ. Νικηταρά για προώθηση σημαντικών έργων στο Δήμο Κω

Συνάντηση στην Αθήνα με τα στελέχη της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) είχε ο Αντιδήμαρχος κ. Νικηταράς, συνοδευμένος από το στέλεχος των Τεχνικών Υπηρεσιών αρμόδιο για τα ευρωπαϊκά προγράμματα κ. Βασίλη Χατζησταύρο.

Η αξιολόγηση της μελέτης από την ΕΕΤΑΑ θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Νικηταράς συνάντησε επίσης επιτελικά στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης, προκειμένου να τα ενημερώσει για το αίτημα του Δήμου Κω, για ένταξη σε ειδικό πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του έργου «Συντήρηση παραπλεύρων οδών στις οδούς Μπουμπουλίνας και Αβέρωφ τέως Δήμου Κω προϋπολογισμού 450 χιλ ευρώ».

Στη συνέχεια είχε συνάντηση με τη Δ/νση του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, για την προώθηση του αιτήματος του Δήμου Κω για ανέγερση νηπιαγωγείων στις Δημοτικές Κοινότητες Αντιμάχειας, Πυλίου, και Κω.

Τέλος, ο κ. Νικηταράς είχε συνάντηση με ανώτερο στέλεχος της ειδικής υπηρεσίας διαχείρισης του επιχειρησιακού προγράμματος Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την υλοποίηση του έργου «Αποχετευτικό Καρδάμαινας».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter