Στην Κω για φωτογράφηση η Calliope

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

Vogue 03

H διάσημη φωτογράφος Καλλιόπη Καρβούνη πραγματοποίησε στην Κω φωτογράφιση για το νέο της βιβλίο με τίτλο «Ελληνική Ομορφιά».

Στη φωτογράφιση συμμετείχαν γνωστά μοντέλα από το χώρο της μόδας και της τηλεόρασης (μεταξύ αυτών και ο Φαίδων Κεφαλαίας) και την επιμέλεια της οργάνωσης είχε ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού Κω - Νισύρου.

Είναι η τρίτη φορά που η διάσημη φωτογράφος συνεργάζεται με τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού και επιλέγει την Κω για δουλειά της, αναγνωρίζοντας τις ομορφιές του τόπου αλλά και την άρτια οργάνωση που συναντά.

BP 06

Τη φιλοξενία της εννεαμελούς ομάδας προσέφερε το ξενοδοχείο Kipriotis Panorama, ενώ τις μεταφορές καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην Κω είχε αναλάβει το Tigaki Express.
Ο Ιππικός Όμιλος Πυλίου συνεργάστηκε επίσης για τη φωτογράφιση των μοντέλων σε άλογα.

BP 05

H φωτογράφος Καλλιόπη Καρβούνη, γνωστή και με το όνομα Calliope, ανήκει στην κατηγορία εκείνη των Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό. Η Καλλιόπη έφυγε από την Αθήνα σε ηλικία μόλις 17 χρονών για να σπουδάσει φωτογραφία στο Λονδίνο κι έπειτα στο Μιλάνο. Αργότερα, ακολούθησε μια καριέρα 20 χρόνων στη Νέα Υόρκη.

Vogue 04

Η Καλλιόπη έχει εργαστεί σαν fashion editor κι έπειτα σαν φωτογράφος στην Conde Nast, σε μερικούς από τους πιο καταξιωμένους τίτλους περιοδικών διεθνώς. Vogue, Elle, Glamour, Amica είναι μερικές μόνο από τις συνεργασίες της, ενώ παράλληλα έχει αναλάβει τις καμπάνιες για την Guess και τα Ralph Lauren.
Το 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Παραδοσιακές Φορεσιές – Λύκειον των Ελληνίδων», όπου φωτογραφίζονται διάσημοι Έλληνες με παραδοσιακές φορεσιές, μεταξύ των οποίων και ο Σάκης Ρουβάς, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, κ.α.

Vogue 09

Μέρος της φωτογράφησης έγινε και στην Κω, σε χαρακτηριστικά σημεία του νησιού. Ήταν η πρώτη συνεργασία του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού με τη Calliope και λίγους μήνες αργότερα ακολούθησε άλλη μία μεγάλη φωτογράφηση για το περιοδικό μόδας Vogue, με θέμα την αρχαία Ελλάδα, που κυκλοφόρησε την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων του 2004.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter