Προσφυγή από τον Δήμο της Κω για τη μαρίνα

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

Δήμος Κω

Σε συνέχεια της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω που προβλέπει την ανάληψη νομικών πρωτοβουλιών για την προάσπιση της περιουσίας του Κωακού λαού έναντι της απόφασης του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) για την μεταβίβαση της Μαρίνας Κω, πραγματοποιήθηκε σήμερα (21.09.2012) στα γραφεία της επιχείρησης διευρυμένη σύσκεψη για την προετοιμασία της προσφυγής έναντι της απόφασης του ΤΑΙΠΕΔ.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Καθηγητή Διοικητικού Δικαίου, κ. Χαράλαμπου Χρυσανθάκη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κω, Κώστας Καΐσερλης, τα μέλη της διοίκησης της Μαρίνας Κω, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και η νομική σύμβουλος του Δήμου μας.

Μέσα από τη νομική οδό επιδιώκεται να καταστεί απόλυτα σαφές προς κάθε κατεύθυνση πως η Μαρίνα της Κω που αποτέλεσε πιλότο για τα υπόλοιπα έργα ανά την Ελλάδα και συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς, δεν μπορεί να ξεπουλιέται, ελαφρά τη καρδία, την ώρα που είναι σε πλήρη ισχύ η σύμβαση παραχώρησής της, την ώρα που ο Δήμος της Κω και η επιχείρηση εκπληρώνουν κάθε χρόνο τις υποχρεώσεις τους στο ακέραιο και την ώρα που υπάρχει σε εξέλιξη πλήρης σχεδιασμός για να επενδύσει η επιχείρηση στην επέκτασή της.

Η Δημοτική Αρχή θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που της παρέχει η ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία προκειμένου να προστατέψει με κάθε τίμημα την μεγαλύτερη και αποδοτικότερη επένδυση που έχει πραγματοποιήσει η Κωακή κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter