Δημοτική Αστυνομία Κω: απολογισμός δράσης

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

Δήμος Κω

Η Διεύθυνση της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου μας και τα στελέχη που την απαρτίζουν αποτελούν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο «πολυεργαλείο» στην υπηρεσία του κάθε δημότη του νησιού μας.

Παράλληλα το εύρος των αρμοδιοτήτων και των υπηρεσιών που προσφέρουν σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα της δουλείας τους, όπως προκύπτουν από τον κάτωθι πίνακα, αναδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα των στελεχών της.

Σύμφωνα με το αρχείο της υπηρεσίας κατά την απογραφή για την περίοδο από 1η Ιανουαρίου 2012 έως 1η Οκτωβρίου 2012 εκτελέστηκαν τα παρακάτω:

da

Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε στις προσπάθειες που καταβάλλονται σε συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού μας, για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου σε μία εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για τους επαγγελματίες μας. Τόσο οι κατασχέσεις διαφόρων προϊόντων, που αποτελούν μετρίσιμο μέγεθος, όσο και η αποτρεπτική παρουσία της υπηρεσίας λειτουργούν θετικά για την ομαλή λειτουργία της τοπικής οικονομίας. Οι έλεγχοι για την πάταξη του παρεμπορίου εντείνονται καθημερινά και θα συνεχιστούν, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, σε συνεργασία με μεικτά κλιμάκια του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter