Συνάντηση Κ. Καΐσερλη με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πάνω Πολεμιδίων Κύπρου και τη θεατρική ομάδα

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Πολιτισμός

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πάνω Πολεμιδίων Κύπρου και τα παιδιά της θεατρικής ομάδας που παρουσίασαν χθες στο Κάστρο το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Η Αυλή των Θαυμάτων»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πάνω Πολεμιδίων Κύπρου και τα παιδιά της θεατρικής ομάδας που παρουσίασαν χθες στο Κάστρο το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Η Αυλή των Θαυμάτων» είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κω, Κώστας Καΐσερλης.

Η Κοινότητα Πάνω Πολεμιδίων Κύπρου έχει αδελφοποιηθεί, από το 2006, με τον πρώην Δήμο Δικαίου και κατ' επέκταση με τον ενιαίο πλέον Δήμο Κω.

img_0095 img_0096 img_0097 img_0100 img_0101 img_0104

Ο Δήμαρχος συνομίλησε τόσο με τον Πρόεδρο της Κοινότητας όσο και με τα παιδιά της θεατρικής ομάδας για τα ενδιαφέροντά τους, τους παρότρυνε να συνεχίσουν να ασχολούνται με την τέχνη του θεάτρου και αναφέρθηκε στο κατόρθωμα των θεατρικών ομάδων του νησιού μας να δημιουργήσουν με τις δικές τους δυνάμεις ένα πραγματικό στολίδι για τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού.

Επίσης αναφέρθηκε και στις επιχειρήσεις κοινωνικής οικονομίας οι οποίες ανθούν στην Κύπρο και δίνουν δουλειά σε ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού και των νέων ανθρώπων.

Οι επιχειρήσεις κοινωνικής οικονομίας είναι ένα οικονομικό μοντέλο με 800.000.000 μέλη σε όλο τον κόσμο, ένα μοντέλο που εφαρμόζεται συστηματικά στην Ευρώπη και αναφέρεται ως ένα σχέδιο επιβίωσης «παντός καιρού».

Σε αυτή την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής αναφέρθηκε ο Δήμαρχος που έχει ως μοναδικό στόχο την ανασύνταξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας και τη δικαιότερη διανομή του παραγόμενου εισοδήματος

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πάνω Πολεμιδίων προσκάλεσε το Δήμαρχο μαζί με αντιπροσωπεία του Δήμου να τους επισκεφθούν το φθινόπωρο στην Κύπρο.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter