4 ερωτήσεις στη Διονυσία Κασίου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Πολιτισμός

Διονυσία Κασίου

-Ποιός είναι ο απολογισμός του τριήμερου φεστιβάλ μουσικής + live art στο «Σφαγείο»; Ανταποκρίθηκε το κοινό της Κω στο μέτρο που περιμένατε;

Ο απολογισμός του τριημέρου, σύμφωνα και με τους φίλους που ήρθαν στις εκδηλώσεις μας, είναι καθόλα θετικός! Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια μας και απόλαυσε όλες τις εκδηλώσεις, όχι μόνον τις μουσικές... Λερώθηκαν με πηλό, ζωγράφισαν στους τοίχους, ξεναγήθηκαν στο χώρο και έφυγαν με την ίδια χαρά και ελπίδα που και εμείς νιώσαμε αυτό το τριήμερο!

Από τα εγκαίνια του «Σφαγείου»

-Τι ακολουθεί αυτό το Σαββατοκύριακο;

Τώρα πλέον ακολουθούν οι επαναλήψεις των παραστάσεων των 2 σκηνών του Θεατρικού εργαστηρίου. Συγκεκριμένα: 17&18 Σεπτ. (Σαβ/κο) στις 21:00 "10 ΜΙΚΡΟΙ ΝΕΓΡΟΙ" σκην. Μιχάλη Σβύνου/ 25 Σεπτ. (Κυριακή) "ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ" σκην. Διονυσίας Κασίου.

-Τι ακολουθεί, γενικά;

Παράλληλα σχεδιάζουμε για την επόμενη περίοδο παραστάσεις φίλων ομάδων, ερασιτεχνών από τα γύρω νησιά. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μόλις κλείσουμε τις ημερομηνίες.

Στόχος μας είναι να γεμίσουμε τον Χειμώνα μας με εκδηλώσεις που θα αφορούν όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα!

Επίσης, την Παρασκευή στις 23 Σεπτ. έχουμε έκθεση ρετρό Vespas και αυτοκινήτων και άλλα δρώμενα!

Όλες τις ημέρες των παραστάσεων στον προαύλιο χώρο θα φιλοξενηθούν έργα της ζωγράφου Χρυσής Τσιούρη!

Αφίσα για το έργο «Μια στιγμή πριν» σε σκηνοθεσία Διονυσίας Κασίου

-Πόσο ικανοποιημένες είναι οι θεατρικές ομάδες από τον χώρο; Υπάρχουν ελλείψεις ή πράγματα που θα μπορούσαν να διορθωθούν;

Οι θεατρικές ομάδες μετά από 17 χρόνια παρουσίας και δράσης επιτέλους απέκτησαν έναν πολυχώρο μέσα στον οποίο μπορούν να εκφραστούν και να δημιουργήσουν!

Φυσικά ο χώρος χρειάζεται και περαιτέρω εργασίες και διαμόρφωση, καθώς και αρκετές σημαντικές εργασίες τόσο στο εσωτερικό όσο και εξωτερικά.

Όμως η αρχή έγινε! Ελπίζουμε πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει το χώρο και τις εκδηλώσεις του και θα γίνει μία εστία έκφρασης και δημιουργίας!

ΘΕΑΤΡΟ+πολυχώρος ΣΦΑΓΕΙΟ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter