Δύναμη Αλλαγής: ανακοίνωση υποψηφίων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Την υποψηφιότητα των κ.κ.:
1.ΘΕΩΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥ,
2.ΦΕΣΣΑΡΑ ΝΙΚΟΥ και
3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ,
ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος για τον ενιαίο Δήμο κ. Γιώργος Κυρίτσης.
1. Ο κ. Θεωνάς Σταύρος είναι συνταξιούχος του Ο.Τ.Ε., είναι παντρεμένος με την κα Χατζηνικολάου Καλλιόπη, Φιλόλογο, Πρώην Λυκειάρχη Λυκείου Αντιμάχειας με την οποία έχουν δύο παιδιά και
Έχει σπουδάσει μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχει διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρδάμαινας, στους συλλόγους γονέων Καρδάμαινας και Αντιμάχειας, στους Αθλητικούς Συλλόγους Καρδάμαινας και Αντιμάχειας.
Έχει διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος 1990-1994 και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ηρακλειδών την περίοδο 2000-2004.
Σύμφωνα με δηλώσεις του:
"Επέλεξα να συμμετάσχω με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Κω και υποψήφιου Δημάρχου του ενιαίου Δήμου του νησιού μας κ. Γιώργου Κυρίτση, διότι θεωρώ ότι επί θητείας του έγινε η αναμόρφωση και η ανάπτυξη της πόλης και είμαι βέβαιος για τη συνέχιση και την επέκταση, της ανανέωσης αυτής, σε όλο το νησί γιατί το ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ του νησιού, είναι αυτό που θα βοηθήσει στην πορεία προς τα εμπρός.
Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον ικανό, δυναμικό και αποτελεσματικό επικεφαλής της Παράταξης "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" Γιώργο Κυρίτση και τους συνεργάτες του, γιατί πιστεύω ακράδαντα πως είναι η μόνη παράταξη που εγγυάται την πρωτοπορία του νησιού μας με τόλμη και σιγουριά".
2. Ο κ. Φεσσάρας Νικόλαος του Σωκράτη γεννήθηκε και κατοικεί στην Κω.
Είναι Υπαξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος και ασχολείται χρόνια με τον χώρο του αθλητισμού.
Σύμφωνα με δηλώσεις του:
"Θεωρώ ότι η αποχή από τα κοινά δεν επιλύει αλλά διογκώνει και διαιωνίζει τα προβλήματα. Μέσω της συμμετοχής μου στην παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" συμβάλλω και εγώ στην ανάδειξη και στην επίλυση αυτών.
Πιστεύω στον Γιώργο Κυρίτση και στο έργο του".
3. Ο κ. Αλεξανδρής Δημήτρης είναι ιδιωτικός υπάλληλος, παντρεμένος και έχει ένα παιδί.
Ασχολείται χρόνια με τον αθλητισμό.
Σε δήλωσή του αναφέρει:
"Συμμετέχω ενεργά στον αγώνα για την πρόοδο του νησιού μας, με την παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" και τον Γιώργο Κυρίτση, ο οποίος με πολύ δύναμη κατάφερε να πάει την πόλη ψηλά, τώρα ήρθε η ώρα να το κάνει και σε όλο το νησί μας, για όλους τους Κώους που παλεύουν καθημερινά και το αξίζουν".

Ο επικεφαλής της παράταξης
"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ"
Γιώργος Ι. Κυρίτσης

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter