«Πολίτες Κόντρα στον Καιρό»: υποψήφιοι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

 

Η Περιφερειακή Παράταξη «Πολίτες Κόντρα στον Καιρό» ανακοινώνει τους υποψηφίους Χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες Δωδεκανήσου και Κυκλάδων:
Χωρικός Αντπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου: Νεκτάριος Σαντορινιός
Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων: Παύλος Χρυσαφίδης

Νεκτάριος Σαντορινιός
Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1972. Κατάγεται από τη Σύμη. Αποφοίτησε από το Βενετόκλειο Λύκειο το 1990 και σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Είναι μέλος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου από το 1996. Εργάστηκε στον τομέα των Περιβαλλοντικών Μελετών και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, ενώ από το 2000 εργάζεται στο Γραφείο Προγραμματισμού του Δήμου Ροδίων.
Είναι παντρεμένος με την Ματίνα Χατζημάρκου και έχουν μία κόρη, την Μελίνα.
Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος και είναι Γραμματέας της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών Δωδεκανήσου (Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ).
Είναι μέλος της αντιπροσωπείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.
Είναι ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε μέλος Δ.Σ. του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου Μεσογείου από την ίδρυση του μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009.

Παύλος Χρυσαφίδης
Ο Παύλος Χρυσαφίδης του Ευαγγέλου γεννήθηκε το 1959 στη Σύρο όπου μεγάλωσε και ζει. Είναι Διπλωματούχος ανθυποπλοίαρχος, άφησε τη θάλασσα το 1985 και σήμερα είναι Δικαστικός Επιμελητή.
Από μαθητής Γυμνασίου συμμετείχε σε πολλαπλές συλλογικές δράσεις. Έχει αναμιχθεί ενεργά σε αριστερά συνδικαλιστικά σχήματα στο χώρο εργασίας του.
Επί σειρά ετών είναι πρόεδρος του Νεανικού Επιμορφωτικού Ομίλου Σύρου. Δραστηριοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Αμνηστίας.
Είναι γραμματέας της Πολιτικής Κίνησης του Συνασπισμού Σύρου-Μυκόνου.
Το 2009 ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κυκλάδων. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Δουράτσου του Μαρίνου και έχουν μία κόρη.

28/9/2010 Το Γραφείο Τύπου

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter