Δύναμη Αλλαγής: επισκέψεις Γ. Κυρίτση στην Αντιμάχεια

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Το σύνολο των εκπαιδευτηρίων του Τοπικού Διαμερίσματος Αντιμάχειας, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος Δήμαρχος του Ενιαίου Δήμου κ. Γιώργος Κυρίτσης, συνοδευόμενος από τους κ.κ. Ζουμπά Παναγιώτη, Ράπανο Μιχάλη, Θεωνά Σταύρο, Πιστικάκη Μιχάλη, Φραζή Νίκο και τις κυρίες Σκουφεζή Μαρία, Μαλακτάρη Πλουσία, Παπαχρήστου Ευτέρπη.

Ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος Δήμαρχος του Ενιαίου Δήμου, συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τις ανάγκες και τα προβλήματα των σχολείων.
O κ. Γιώργος Κυρίτσης, τόνισε πως με το πέρασμα της αρμοδιότητας των σχολείων στο Δήμο, ο ισχυρός ενιαίος Δήμος της Κω θα επενδύσει τους απαραίτητους πόρους, ώστε να βελτιωθούν οι υφιστάμενες κτιριακές σχολικές εγκαταστάσεις αλλά και για να χτιστούν νέες όπου χρειάζεται.

Στη συνέχεια ο κ. Γιώργος Κυρίτσης επισκέφτηκε κατά σειράν:


1. Το παραδοσιακό σπίτι της Αντιμάχειας όπου ξεναγήθηκε από την υπεύθυνη του χώρου ανακοινώνοντας πως: "στόχος μας είναι η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς μας, μέσα και από ένα δίκτυο αντίστοιχων κτιρίων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα".


2. Τις εγκαταστάσεις της ΒΙΜΕΛ και ενημερώθηκε από τον διευθυντή της επιχείρησης για τη λειτουργία και τις προοπτικές της επιχείρησης: "Δέσμευσή μας, τόνισε ο κ. Κυρίτσης, η στέγαση της επιχείρησης σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και η συμφωνία με τους επιχειρηματίες του νησιού για την απορρόφηση όλης της παραγωγής μελιού του νησιού".
3. Τα γραφεία της ΑΝΕΜ στο Μαστιχάρι όπου τον υποδέχτηκε και τον ενημέρωσε ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Οδ. Κουτρούλης.
"Η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία του δήμου είναι στις προτεραιότητές μας, ώστε η Κως και το Μαστιχάρι να καταστούν κέντρο για τις θαλάσσιες μεταφορές της ευρύτερης περιοχής" δήλωσε ο κ. Κυρίτσης, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία της επιχείρησης για την ανάπτυξη του νησιού.

Αύριο Πέμπτη, ο κ. Γιώργος Κυρίτσης θα επισκεφτεί τα εκπαιδευτήρια και τις υπηρεσίες του τοπικού διαμερίσματος Κεφάλου και το απόγευμα θα περιοδεύσει στο Μαρμάρι.

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter