Στην Καρδάμαινα ο Κώστας Καΐσερλης

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Για την πρόταση αναγέννησης της Καρδάμαινας και αναβάθμισής της ως Κέντρο Παραθερισμού και Αναψυχής συνομίλησαν το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Καΐσερλης και υποψήφιοι σύμβουλοι του Κινήματος Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ», που τον συνόδευαν στην περιοδεία του στη Δημοτική Κοινότητα, με κατοίκους, επιχειρηματίες και νέους της Καρδάμαινας.

Οι κάτοικοι της Καρδάμαινας υποδέχθηκαν με χαρά και ικανοποίηση τον κ. Καΐσερλη και τους υποψήφιους του Κινήματος από τους οποίους, όπως τόνισαν, περιμένουν την αλλαγή της πτωτικής πορείας του χωριού και του νησιού μας συνολικά.
Παράλληλα εξέφρασαν την αγωνία τους για την αντιμετώπιση των οξυμένων αναγκών της τοπικής κοινωνίας που έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και την αδυναμία αντιμετώπισης των τοπικών προβλημάτων.
Ο Κώστας Καΐσερλης και το Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ» είναι η μόνη παράταξη που έχει παρουσιάσει συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη της Καρδάμαινας και ολόκληρου του νησιού, με ανυποχώρητη δέσμευση για στήριξη των οικογενειακών επιχειρήσεων και αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων μας.
Το Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ» έχει σχεδιάσει την αξιοποίηση της μοναδικότητας της Καρδάμαινας, ως παράλιου χωριού με λιμενική εγκατάσταση, με την ανάδειξή της σε Κέντρο Παραθερισμού και Αναψυχής.
Τα έργα και οι δράσεις που αναπτύσσουμε για την Καρδάμαινα, από την 1η Ιανουαρίου 2011, μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:
- Πρόγραμμα Πολεοδομικής Αστικής Ανάπλασης, για την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του χωριού.
- Ολοκλήρωση της πολεοδόμησης του Οικισμού.
- Στήριξη συνεργατικών ομάδων επιχειρηματιών για την ενίσχυση των οικογενειακών τουριστικών επιχειρήσεων.
- Αναβάθμιση της λιμενικής υποδομής για την σύνδεση της Κω με τα γειτονικά νησιά και στόχο την οικονομική και διοικητική συνεργασία με αυτά.
- Χωροθέτηση ζώνης διασκέδασης και αναψυχής.
- Άμεση ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης και πλήρη ανασυγκρότηση του συστήματος ύδρευσης.

Κως, 7 Οκτωβρίου 2010
«Κίνημα Πολιτών Κω, ΟΡΑΜΑ»

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter