Δύναμη Αλλαγής: ανακοίνωση υποψηφίων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Την υποψηφιότητα των κ.κ.:
1. ΚΑΛΥΜΝΙΟΥ - ΣΑΡΟΥΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,
2. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ,
3. ΤΡΙΤΣΑΡΗ ΕΦΗ,
4. ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΝΝΗ,
ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος για τον ενιαίο Δήμο κ. Γιώργος Κυρίτσης.

1. Η κυρία Κατερίνα Καλυμνίου Σαρούκου είναι μαία Ψυχοπροφυλάκτρια, με εξειδίκευση στον Ανώδυνο Τοκετό.
Είναι παντρεμένη με το Λευτέρη Σαρούκο και έχει μια κόρη.
Εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κ.Υ. ΚΩ εδώ και είκοσι χρόνια.
Παράλληλα έχει διατελέσει εκπαιδεύτρια στο Τμήμα Νοσηλευτικής των Ι.Ε.Κ. ΚΩ για δύο χρόνια.
Τα τελευταία δέκα χρόνια υπήρξε προϊσταμένη της Χειρουργικής-Ορθ/κής-Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΩ, όπου υπηρετεί έως σήμερα, στη θέση της υπευθύνου νοσηλεύτριας.
Υπήρξε μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. με έδρα τη Ρόδο για οχτώ χρόνια ως εκλεγμένη αντιπρόσωπος των εργαζομένων του Γεν. Νοσ. ΚΥ ΚΩ.
Σε μήνυμά της αναφέρει:
"Αγαπητοί συνοδοιπόροι στην πόλη, στο νησί, στον αγώνα της ζωής θεωρώ πως όλοι έχουμε τις ίδιες ανησυχίες για την οικογένεια, το μέλλον των παιδιών μας, την υγεία (ψυχική και σωματική) τη διασκέδαση, τον πολιτισμό, την οικονομική ευμάρεια, την ασφάλειά μας ως πολίτες, το περιβάλλον, την ομορφιά σε κάθε καθημερινή εκδήλωση της ζωής μας.
Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» με επικεφαλής τον Γιώργο Κυρίτση άνθρωπο αγωνιστή, δυναμικό με ευρύ νου στις σύγχρονες απαιτήσεις".
2. Η κυρία Σταθοπούλου Ευτυχία είναι γεννημένη το 1980 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κω. Είναι δημοσιογράφος –παρουσιάστρια, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί σε τοπική εφημερίδα της Κω. Είναι διπλωματούχος δημοσιογραφίας της σχολής του ΑΝΤΕΝΝΑ. Παράλληλα έκανε σπουδές στον τουρισμό. Είναι επίσης απόφοιτη του τμήματος «Ειδικός τουριστικού πρακτορείου και αεροπορικής εταιρείας» του ΙΕΚ Ηλιούπολης. Παρακολούθησε μαθήματα στην σχολή IATA, που αφορά στην έκδοση εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών, όπως επίσης και σεμινάρια ηλεκτρονικών προγραμμάτων σχετικών με το αντικείμενο του τουρισμού.
Όσον αφορά την πολιτική της πορεία στα δρώμενα του νησιού εκλέχθηκε πρώτη σε ψήφους το 2007 στο συνέδριο επανίδρυσης της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, και στην συνέχεια συμμετείχε με την εκλογή της σε όλες τις εσωκομματικές διαδικασίες του κινήματος. Σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος της συντονιστικής επιτροπής πόλης Κω του ΠΑΣΟΚ.
Σε δήλωση της αναφέρει πως:
"Αποφάσισε να συμμετέχει στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου 2010 σε μία ιστορική στιγμή για την χώρα και το νησί μας, με την εφαρμογή του Καλλικράτη, που θα δώσει νέα πνοή και νέα δυναμική στον χώρο της αυτοδιοίκησης και κατ' επέκταση στους πολίτες.
Ο κ.Γιώργος Κυρίτσης και η "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" απέδειξε ότι μπορεί όχι μόνο να εφαρμόσει όσα δεσμεύτηκε στους πολίτες, αλλά και να συγκρουστεί με το παρελθόν και τις νοοτροπίες που απομάκρυναν τους νέους από την ουσία της πολιτικής. Πέρα από τον κοινό πολιτικό χώρο, στηρίζω τον κ. Γιώργο Κυρίτση γιατί έφερε νέο πνεύμα στην άσκηση της πολιτικής, εκφράζει την σύγχρονη διοίκηση του Δήμου, στηρίζει, πιστεύει και ανοίγει δρόμους στους νέους μας".
3. Η κα Τριτσάρη Έφη είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Είναι κάτοικος Αντιμάχειας και είναι υπάλληλος αεροδρομίου επίσης είχε εργαστεί για 3 χρόνια στα ΕΛΤΑ Αντιμάχειας.
Συμμετέχει στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Αντιμάχειας και είναι μέλος Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου "ΗΡΑΚΛΗΣ 2000".
Σε μήνυμά της αναφέρει:
"Ενώνω τις δυνάμεις μου με την "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" και τον επικεφαλής της κ. Γιώργο Κυρίτση Δήμαρχο Κω και υποψήφιο Δήμαρχο του ενιαίου Δήμου για να δώσουμε την μάχη για την Αντιμάχεια και το νησί μας, για τα παιδιά μας και το μέλλον τους".
4. Ο κ. Καραναστάσης Γιάννης είναι ελεύθερος επαγγελματίας (ξυλουργός), είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Παιδικού Σταθμού Καρδάμαινας, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Η ΑΡΓΩ" καθώς του Θεατρικού Συλλόγου "Αρίων".
Σε μήνυμά του αναφέρει:
"Ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου Γιώργος Κυρίτσης και η παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" έχουν πιστέψει και επενδύσει στον πολιτισμό με απτά αποτελέσματα.
Οι αρχές, οι αξίες, το πρόγραμμα και η αποτελεσματικότητα με τη λογική - από τον άνθρωπο στον άνθρωπο - μέσω της ισόρροπης αναπτυξιακής πορείας του νησιού μας για το ευοίωνο μέλλον μας είναι ο στόχος που όλοι μαζί βάζουμε για να πάμε με δύναμη και αισιοδοξία μπροστά".

Ο επικεφαλής της παράταξης
"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ"
Γιώργος Ι. Κυρίτσης

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter