Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ»: ανακοίνωση υποψηφίων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Το Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ» και ο Κώστας Καΐσερλης, τηρώντας τη δέσμευση της ανανέωσης και της δυναμικής παρουσίας της νέας γενιάς στη διοίκηση του ενιαίου Δήμου Κω από την 1η Ιανουαρίου 2011, ανακοινώνουν τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας δύο ακόμα νέων ανθρώπων που ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νικηφόρα πορεία που έχει ήδη ξεκινήσει, με ηγέτη τον Κώστα Καΐσερλη.

Πρόκειται για τους:

1. Χρυσοβαλάντη Ήλιο. Ο Βαλάντης γεννήθηκε το 1978 στη Γερμανία και επέστρεψε στην Ελλάδα και την Κω σε ηλικία 7 ετών. Είναι γιος του Μανώλη και της Χρυσούλας Ήλιου και κατοικεί μόνιμα στο Ζηπάρι. Τα τελευταία 11 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του αθλητισμού ως ιδιοκτήτης γυμναστηρίου. Έχει λάβει μέρος σε διεθνείς αγώνες σωματικής διάπλασης, όπου και έχει διακριθεί.
2. Μιχάλη Δημητραδιού. Ο Μιχάλης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1982. Είναι γιος του Νίκου και της Δροσίνης-Ευφροσύνης Δημητραδιού. Είναι απόφοιτος του ΙΕΚ Ρόδου στην ειδικότητα «Ξενοδοχειακές Υπηρεσίες και Τροφοδοσία». Τα τελευταία 20 χρόνια μένει μόνιμα στην Καρδάμαινα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της μουσικής, ως DJ σε γνωστή επιχείρηση της Καρδάμαινας.

Κως, Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010
«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter