Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ»: ανακοίνωση υποψηφίων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Τη δυναμική πορεία που αγκαλιάζει όλο το νησί, με την υποστήριξη συμπατριωτών μας από όλο το κοινωνικό φάσμα, για την ολοκλήρωση συγκρότησης του ψηφοδελτίου του, συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία, το «Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ».
Ως συνέχεια των πρωτοβουλιών του Κινήματος ανακοινώνουμε σήμερα την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας πέντε (5) ακόμα συμπολιτών μας, στην πορεία νίκης που έχει ήδη ξεκινήσει με ηγέτη τον Κώστα Καΐσερλη.
1. Ζερβού Άννα. Η Άννα γεννήθηκε το 1988 στο Αμαρούσιο Αττικής και μεγάλωσε στην Καρδάμαινα. Το 2004 αποφοίτησε από το Λύκειο Αντιμάχειας και συνέχισε τις σπουδές της ως «Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων» σε δημόσιο ΙΕΚ της Αθήνας. Επαγγελματικά απασχολείται ως στέλεχος σε λογιστικό γραφείο. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικά ενεργή και συνδράμει στην προσπάθεια δημιουργίας, στην Κω, συλλόγου για την ενημέρωση των γυναικών σχετικά με την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.
2. Ζουμπουλίκου Γεροβασίλη Σταματία. Η Σταματία γεννήθηκε το 1982 στο Χιούστον του Τέξας. Είναι εκπαιδευτικός Αγγλικής φιλολογίας και μετά την αποφοίτησή της, αποφάσισε να επιστρέψει από τις ΗΠΑ και να γυρίσει στην Κω για να εξασκήσει το επάγγελμά της. Στόχος της είναι να προσφέρει με όλες της τις δυνάμεις για να μπορέσουν οι νέοι του σήμερα να φτιάξουν ένα καλύτερο μέλλον και για τους νέους του αύριο.
3. Κρητικός Γιάννης. Ο Γιάννης γεννήθηκε το 1970 στην Κω και μεγάλωσε στην Καρδάμαινα. Είναι γιος του Βασίλη και της Άννας Κρητικού το γένος Πόγια. Αμέσως μετά το σχολείο δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των επιχειρήσεων. Από το 1990 διατηρεί με επιτυχία, γνωστή καφετερία στην Καρδάμαινα.
4. Παπαντωνίου Μαρία. Η Μαρία γεννήθηκε το 1980 στην Κω και μεγάλωσε στην Κέφαλο. Είναι κόρη του Γιάννη και της Διονυσίας Παπαντωνίου το γένος Μαραγκού. Το 1988 αποφοίτησε από το Λύκειο Αντιμάχειας και συνέχισε τις σπουδές της στη Ρόδο στον τομέα της Κομμωτικής. Δούλεψε στη Ρόδο για 3 χρόνια και με την επιστροφή της στην Κέφαλο δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο ανοίγοντας τη δικής της επιχείρηση. Η Μαρία έχει μία κόρη 2 ετών τη Χριστίνα. Ασχολείται επίσης ερασιτεχνικά με το θέατρο, έχοντας λάβει μέρος σε αρκετές παραστάσεις των θεατρικών ομάδων Κεφάλου και Κω.
5. Χόνδρος Σταμάτης. Ο Σταμάτης γεννήθηκε το 1961 και μεγάλωσε στο Ασφενδιού. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο τον επιχειρήσεων και έχει διατελέσει επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Ασφενδιού.

Κως, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010
«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter