To Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ για το debate

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Ακόμα περιμένουμε την απάντηση του κυρίου Κυρίτση, στην πρόσκληση-πρόκληση του Κώστα Καΐσερλη σε δημόσια συζήτηση με όλους τους επικεφαλής. Γιατί άραγε;

Ο κ. Κυρίτσης αρνείται το δημόσιο διάλογο γιατί δεν έχει τίποτα να πει.

Ο κ. Κυρίτσης παρά το ότι βρισκόμαστε λίγο πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου συνεχίζει να αποφεύγει το διάλογο και τη δημόσια αντιπαράθεση γιατί δεν έχει τίποτα να πει στους συμπατριώτες μας, αρκούμενος σε μονολόγους και επικοινωνιακές τακτικές, όπως συνηθίζει στη μέχρι σήμερα παρουσία του στα κοινά του δήμου Κω.

Το γεγονός ότι δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Καΐσερλη για τηλεοπτική συζήτηση (Debate) με τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων δηλώνει μέγιστη πολιτική αδυναμία και πανικό, ενόψει της βέβαιης ήττας του.

Τέσσερα χρόνια τώρα οι δημότες τον παρακολουθούν μέσω της δημοτικής τηλεόρασης να επιτίθεται με λοιδορίες και βαρείς χαρακτηρισμούς σε βάρος των πολιτικών αντιπάλων του, να απαξιώνει πολίτες και κυρίως να παραπλανά τους ίδιους τους δημότες με επικοινωνιακά τεχνάσματα και συνεχείς μονολόγους.

Ο κ. Κυρίτσης επέβαλλε καθεστώς αντιδημοκρατικής λειτουργίας στη δημοτική τηλεόραση, κατήργησε το ενημερωτικό πρόγραμμα του δημοτικού ραδιόφωνου που δε μπορούσε να ελέγξει, και τώρα λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές δεν διαθέτει το πολιτικό ανάστημα να σταθεί ενώπιον των συμπατριωτών μας, να τους κοιτάξει στα μάτια και να υποστηρίξει το έργο και τη δράση του στο Δήμο Κω.

Η αδυναμία του να αρθρώσει πολιτικό λόγο και να διαμορφώσει πρόταση ανάπτυξης για το νησί μας και για το ρόλο του νέου Δήμου Κω αναδεικνύει το μέγεθος της ήττας του που ακολουθεί.

Με ευθύνη έναντι των συνδημοτών μας, να αποσαφηνίσουμε τις αρχές, τις θέσεις και προτάσεις μας για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που βιώνει η κοινωνία μας και να εξηγήσουμε με ποιο τρόπο πιστεύει ο καθένας μας και η παράταξή του ότι θα ξεπεράσουμε αυτά τα μεγάλα προβλήματα και θα δώσουμε ελπίδα στους συμπατριώτες και προοπτική στον τόπο μας απευθύνουμε και δεύτερη πρόσκληση στον κ. Κυρίτση να βρει το θάρρος και να συμμετάσχει σε μια τέτοια συζήτηση, στη δημοτική τηλεόραση ή όπου αλλού ο ίδιος επιθυμεί.

Για το λόγο αυτό πήραμε την πρωτοβουλία και ζητήσαμε από τον κύριο Θαλασσινό να συγκαλέσει το διαπαραταξιακό και όπως μας δεσμεύτηκε, θα το πράξει τη Δευτέρα.

«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter