Συνάντηση του Κώστα Καΐσερλη με τους εργαζόμενους στο Δήμο Δικαίου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Ο επικεφαλής του Κινήματος Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ και Υποψήφιος Δήμαρχος Κω Κώστας Καΐσερλης συναντήθηκε τους εργαζομένους του Δήμου Δικαίου.

Επισκέφθηκε την Τεχνική Υπηρεσία στο Λινοπότη όπου παρουσία του Δημάρχου Δικαίου κ. Μιχάλη Χατζηκαλύμνιου των Μηχανικών του Δήμου και εργαζομένων στο τεχνικό συνεργείο και στην καθαριότητα ανέλυσε τις θέσεις του για την οργάνωση του Νέου Δήμου της Κω και συζήτησε θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Δ.Ε.Υ.Α.Δ. όπου παρουσία του Διευθυντή της Επιχείρησης κ. Αντώνη Χατζαντώνη, του επιστημονικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού ανέπτυξε τις θέσεις του για την οργάνωση της Ενιαίας Δ.Ε.Υ.Α. του νησιού της Κω και για την χωροταξική κατανομή υπηρεσιών και εργαζομένων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη σε όλο το νησί.

Ακολούθησε επίσκεψη στις Οικονομικές και Διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου και συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων. Ο Πρόεδρος, Γιώργος Ήλιος, ανέπτυξε τις θέσεις των εργαζομένων για την Διοικητική Μεταρρύθμιση και ανέφερε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Ο Κώστας Καΐσερλης δεσμεύτηκε για την ικανοποίηση όλων των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων που εν μέσω οικονομικής κρίσης αισθάνονται ανασφάλεια και έλλειψη εμπιστοσύνης προς τις πολιτικές ηγεσίες. Τόσο το ΔΣ όσο και οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον Κώστα Καΐσερλη αφού είναι ο πρώτος υποψήφιος Δήμαρχος που τους επισκέφθηκε και του ευχηθήκαν Καλή Επιτυχία.

Κως, Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010
«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter