Συνάντηση Κώστα Καΐσερλη με τους εργαζόμενους στη ΔΕΥΑΚ

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Με τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ συναντήθηκε, χθες, ο επικεφαλής του Κινήματος Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ και υποψήφιος Δήμαρχος Κω, Κώστας Καΐσερλης.

Πολύ νωρίς το πρωί, στο εργοτάξιο της ΔΕΥΑΚ, ο Κώστας Καΐσερλης μιλώντας στους εργαζόμενους ξεκαθάρισε τις θέσεις της παράταξης για την οργάνωση των ΔΕΥΑ του νησιού και για την καταβολή του επιδόματος που κέρδισαν οι εργαζόμενοι προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη.

Μπροστά στο τεράστιο έργο που θα κληθεί ο ενιαίος Δήμος Κω να επιτελέσει στην ύδρευση και την αποχέτευση ολόκληρου του νησιού, είναι ανεπίτρεπτο να εμπαίζονται οι εργαζόμενοι των ΔΕΥΑ που θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος.

Είναι ανεπίτρεπτο, ο κύριος Κυρίτσης, να διαπραγματεύεται με τους εργαζόμενους για αυτά που δικαιούνται και να τους υπόσχεται, εκβιαστικά, την καταβολή των επιδομάτων τους χωρίς τους τόκους και χωρίς την επιβάρυνση των δικηγορικών εξόδων.

Από την 1η Ιανουαρίου 2011, ο ενιαίος Δήμος Κω, με Δήμαρχο τον Κώστα Καΐσερλη διεκδικεί την κατασκευή όλων των έργων με αυτεπιστασία και αποδίδει στους εργαζόμενους το σύνολο των οφειλών και τα δικηγορικά έξοδα.

Κως, 26 Οκτωβρίου 2010
«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter