Συνάντηση Κώστα Καΐσερλη με τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Με τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Κω συναντήθηκε ο επικεφαλής του Κινήματος Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ και υποψήφιος Δήμαρχος Κω, Κώστας Καΐσερλης.

Ο Κώστας Καΐσερλης συζητώντας με τους επαγγελματίες ξεκαθάρισε τις θέσεις της παράταξης σχετικά με τα προβλήματα του κλάδου αλλά και τις μελλοντικές προοπτικές του τομέα των συγκοινωνιών σε όλο το νησί.

Μπροστά στη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης, των διεθνών συμφερόντων και του ανοίγματος των επαγγελμάτων, ο ενιαίος Δήμος Κω δεν μπορεί να μένει απλός θεατής των εξελίξεων.
Από την 1η Ιανουαρίου 2011, με Δήμαρχο τον Κώστα Καΐσερλη, δημιουργείται Ενιαίος Φορέας Συγκοινωνιών (Ιδιωτικού Δικαίου) με μετόχους του ιδιοκτήτες των Αυτοκινήτων Ταξί, τους μετόχους του ΚΤΕΛ και τους ντόπιους ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων.

Ο Κώστας Καΐσερλης, δεσμεύτηκε για την επαναφορά της αμφίδρομης λειτουργίας του δρόμου στο λιμάνι, καθώς όπως προβλέπει η συγκοινωνιακή μελέτη του 1985, για να έχει επιτυχημένη εφαρμογή η μονοδρόμησή του θα πρέπει να διανοιχθούν πολλές περισσότερες περιφερειακές οδοί από τις ήδη υπάρχουσες.

Επεσήμανε στους επαγγελματίες, πως τόσο ο ίδιος και η παράταξη που ηγείται όσο και ολόκληρη η Κωακή κοινωνία, δεν ξεχνούν τον σκληρό, άνανδρο, εκβιαστικό και εκδικητικό τρόπο συμπεριφοράς του κυρίου Κυρίτση απέναντι σε αυτούς και τις οικογένειές τους.

Κλείνοντας την εποικοδομητική αυτή συζήτηση, ο Κώστας Καΐσερλης διευκρίνισε στους επαγγελματίες και δεσμεύτηκε για την επαναφορά της πιάτσας στην περιοχή του λιμανιού, εφόσον και οι ίδιοι οι επαγγελματίες το επιθυμούν.

Κως, 27 Οκτωβρίου 2010
«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter