Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ: Η Καρδάμαινα αποφάσισε

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

30 Οκτωβρίου 2010 – Η Καρδάμαινα αποφάσισε

Επτά ημέρες πριν το κλείσιμο της αυλαίας, καλό είναι να θυμίσουμε γιατί η παράσταση της γνωστής παρέας που «λυμαίνεται» το νησί τα τελευταία 4 χρόνια, λαμβάνει τέλος διαπαντός.

12 Μαΐου 2010 – Το πρώτο μήνυμα έρχεται από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Κοντινένταλ και την ανακοίνωση του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ».

5 Σεπτεμβρίου 2010 – Ο Κώστας Καΐσερλης και το Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ παρουσιάζουν, στο γνωστό πατάρι, το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Κινήματος για ολόκληρο το νησί.

17 Οκτωβρίου 2010 – Το Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ είναι η μόνη παράταξη που καταθέτει στο πρωτοδικείο πλήρες ψηφοδέλτιο με 93 συμπατριώτες μας από όλο το νησί.

24 Οκτωβρίου 2010 – Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης μετατρέπονται, από τους χιλιάδες συμπατριώτες μας, σε μία μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας.

27 Οκτωβρίου 2010 – Η Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού ξεκαθαρίζει εμφατικά την επιλογή της στο πρόσωπο του Κώστα Καΐσερλη.

29 Οκτωβρίου 2010 – Την ώρα που η Δημοτική Κοινότητα Αντιμάχειας υποδέχεται μαζικά τον Κώστα Καΐσερλη, κάποιοι λίγα χιλιόμετρα μακριά μιλούν για φαντασμαγορικές εκδηλώσεις μετατρέποντας την πολιτική τους ανυπαρξία σε δημόσιο θέαμα. Άλλωστε η προσέλευση ελάχιστων συμπατριωτών μας, δεν τους άφησε περιθώρια για άλλους επιθετικούς προσδιορισμούς.

30 Οκτωβρίου 2010 – Οι δεδομένοι για τον κύριο Κυρίτση συμπατριώτες μας στην Καρδάμαινα, υψώνουν το δημοκρατικό τους ανάστημα και την περηφάνια τους δηλώνοντας με τη μαζική παρουσία τους, έμπρακτα, τη στήριξή τους στον Κώστα Καΐσερλη και το ξεκάθαρο πολιτικό πρόγραμμα του Κινήματος Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ».

31 Οκτωβρίου 2010 – Το μήνυμα της νίκης δίνουν με τη συμμετοχή τους οι συμπατριώτες μας από τη Δημοτική Κοινότητα Κεφάλου.

1 Νοεμβρίου 2010 – Η Δημοτική Κοινότητα Πυλίου παίρνει τη δική της απόφαση.

4 Νοεμβρίου 2010 – Στην Πλατεία Ελευθερίας ενώνονται οι φωνές των συμπατριωτών μας από την Κέφαλο μέχρι την Κω, επιλέγουν και την Κυριακή εκλέγουν το Δήμαρχο όλων των Κώων, το Δήμαρχό μας, τον Κώστα Καΐσερλη.

 

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»


Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter