Δύναμη Αλλαγής: συνάντηση Γ. Κυρίτση με εργαζόμενους στον Δήμο Δικαίου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Με τους εργαζόμενους στο Δήμο Δικαίου συναντήθηκε χθες Δευτέρα 1η Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Κυρίτσης, συνοδευόμενος από υποψήφιους της "ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ" της Δημοτικής περιφέρειας του Δήμου Δικαίου.
Η πρώτη συνάντηση με τους εργαζόμενους στις Τ.Υ. έγινε στα γραφεία των Τεχνικών Υπηρεσιών στο Λινοπότη.
Παρόντος του Δημάρχου Δικαίου κ. Μιχάλη Χατζηκαλύμνιου ο κ. Γιώργος Κυρίτσης τόνισε:
"Η τετραετία που πέρασε ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδος για τους δήμους μας.
Από την 1η Γενάρη του 2011 ξεκινά μια νέα περίοδος για το νησί μας και η παρουσία του στελεχιακού δυναμικού των σημερινών δήμων είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιτυχία της μεγάλης προσπάθειας για το νέο δήμο. Όλο το προσωπικό πρέπει να αξιοποιηθεί στις θέσεις που σήμερα βρίσκεται και να ενισχυθεί με νέο, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Πρώτος στόχος και διαβεβαίωση προς όλους τους δημότες Δήμου Δικαίου είναι τα έργα αποχέτευσης και οι βιολογικοί που έχει ανάγκη ο τόπος. Ξεκινούμε άμεσα, τους πρώτους μήνες του 2011 έτσι ώστε να υλοποιηθούν γρήγορα τα έργα".
Στη συνέχεια, ο κ. Γιώργος Κυρίτσης συναντήθηκε με τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Υ.Α. στα γραφεία της επιχείρησης.
"Η μεγάλη, ενιαία και ισχυρή Δ.Ε.Υ.Α. του νησιού εξασφαλίζει στους πολίτες ποιότητα και επάρκεια νερού, με σύγχρονη διαχείριση και σεβασμό των υδάτινων πόρων. Στηρίζεται στο προσωπικό και των τριών σημερινών Δ.Ε.Υ.Α., που πρέπει να νιώθει σιγουριά και ασφάλεια όχι μόνο εργασιακή αλλά και στην ποιότητα ζωής κάθε υπαλλήλου και της οικογένειάς του" είπε απευθυνόμενος προς το προσωπικό της επιχείρησης ο κ. Γιώργος Κυρίτσης.
Οι συναντήσεις ολοκληρώθηκαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο όπου έγινε πολύωρη συζήτηση με το Δ.Σ. των εργαζομένων παρουσία πολλών εργαζομένων.
Ο οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του νέου Δήμου, η στελέχωση όλων των υπηρεσιών, εργασιακά αλλά και μισθολογικά θέματα ήταν η ατζέντα της συζήτησης που έβαλε ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Ήλιος.
Ο κ. Γιώργος Κυρίτσης, μίλησε για το μεγάλο εγχείρημα του "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ", τη σημασία του για την ανάπτυξη του νησιού μας τονίζοντας με έμφαση πως ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" είναι η προοδευτική απάντηση στα τοπικά προβλήματα.
Απαντώντας στα ερωτήματα του Προέδρου του συλλόγου και των παρευρισκομένων τόνισε:
1. Ο νέος Ο.Ε.Υ. του ενιαίου Δήμου είναι έτσι δομημένος και θα συζητηθεί με τους εργαζομένους, ώστε ν' αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα και να διασφαλίζει κάθε εργαζόμενο και τη θέση του.
2. Καμία μετακίνηση, χωρίς την σύμφωνη γνώμη εργαζομένου, από Δήμο σε Δήμο δε θα γίνει και οι υπηρεσίες όλων των Δημοτικών Κοινοτήτων θα στελεχωθούν, ώστε να υπηρετούν καλύτερα όλους τους κατοίκους στο πιο απομακρυσμένο σημείο του νησιού.
3. Η οργάνωση των χώρων εργασίας, η ασφάλεια, και η υγιεινή των εργαζομένων είναι προτεραιότητά μας, έτσι ώστε να μη ζούμε στη σύγχρονη εποχή σε συνθήκες απουσίας στοιχειωδών χώρων υγιεινής.
4. Ζητήματα μισθολογικά, αδειών και άλλα εργασιακά δεν πρέπει να ταλαιπωρούν τους εργαζόμενους, αλλά να λύνονται άμεσα ώστε κάθε υπάλληλος να αισθάνεται σιγουριά.
"Ο ισχυρός δήμος, τόνισε ο κ. Γιώργος Κυρίτσης, είναι εγγύηση για όλα αυτά κι εγώ προσωπικά είμαι εδώ για να είμαι δίπλα στον καθένα από εσάς και σε όλους μαζί.
Θέλω να είστε αγαπημένοι μεταξύ σας γιατί είμαστε όλοι παιδιά της Κω και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αντίθετα είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν και η αγάπη τα κάνει πιο δυνατά" έκλεισε την τοποθέτησή του ο κ. Γιώργος Κυρίτσης.
Εν τω μεταξύ συνεχίστηκαν οι περιοδείες στην πόλη της Κω με κλιμάκιο υποψηφίων να περιοδεύει στην ΚΑΖΕΡΜΑ, χθες το πρωί, όπου έγινε δεκτό με μεγάλο ενθουσιασμό από τους κατοίκους, οι οποίοι τόνιζαν με χαρακτηριστικό τρόπο πως η ανάπλαση της περιοχής όχι απλά ξαναζωντάνεψε την ΚΑΖΕΡΜΑ, αλλά δείχνει και την αγάπη της δημοτικής αρχής της Κω για όλες τις γειτονιές του τόπου.

Γραφείο Τύπου
"ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ"

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter