Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ: απάντηση στον κ. Β. Κρητικό

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Θυμηδία αλλά και ερωτήματα προκάλεσε η ξαφνική παρουσία στην Κω του περιφερόμενου ως Προέδρου στην Ένωση Προστασίας Δανειοληπτών κ. Ευάγγελου Κρητικού, ο οποίος επέλεξε λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής να παράσχει στήριξη στον κ. Κυρίτση και στον κ. Βοναπάρτη.

Προφανώς και είναι δικαίωμα του κ. Κρητικού να υπερασπίζεται τους φίλους του. Ωστόσο, πόσο ανιδιοτελή είναι τα κίνητρά του; Είναι μήπως ένας ακόμη οφειλέτης του Δήμου Κω, όπως και ο κύριος Μήτσης, που με τη στήριξή του στον κύριο Κυρίτση και την παρέα του προσπαθεί να διαγράψει τα χρέη του;

Ο κ. Κρητικός, οφείλει να απαντήσει γιατί δεν μπόρεσε ούτε μια φορά σε αυτά τα τέσσερα χρόνια να πει μια κουβέντα συμπαράστασης για τους πολίτες της Κω που εμπαίζει και εκδιώκει ο κ. Κυρίτσης και για τους επαγγελματίες που με την καταστροφική πολιτική του οδήγησε στο τέλμα και στα πρόθυρα οικονομικής καταστροφής.

Ο κ. Κρητικός οφείλει επίσης να απαντήσει στα μέλη της Ένωσης σε ποια Γενική Συνέλευση ενέκριναν τις θέσεις που εξέφρασε και εφόσον αυτό δεν έγινε και πρόκειται για προσωπικές του απόψεις ποιες σκοπιμότητες και ποια κυκλώματα εξυπηρετεί.

Διότι εν' τέλει θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι πολίτες της Κω δεν έχουν ανάγκη από πάτρωνες και αυτόκλητους προστάτες, ενώ γνωρίζουν σίγουρα πολύ περισσότερα από ότι ο ίδιος για το τι πρέπει να γίνει στο νησί μας.

Κλείνοντας, επισημαίνουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο το εξής απλό πράγμα: τα χρέη προς το Δήμο των πολιτών της Κω, διαγράφονται την ημέρα που εξοφλούνται στο ακέραιο.

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010
«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter