Επίσκεψη Γ. Κυρίτση στο ΙΚΑ - περιοδείες

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Το τοπικό υποκατάστημα του ΙΚΑ, επισκέφτηκε χθες Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Κυρίτσης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ".

Με τον διευθυντή του υποκαταστήματος και την ιατρική υπηρεσία συζήτησαν τα προβλήματα στη στελέχωση του υποκαταστήματος και ο κ. Γιώργος Κυρίτσης, δεσμεύτηκε να προωθήσει με όλες τις δυνάμεις του το παλιό αίτημα στελέχωσης των υπηρεσιών του νησιού μας.


"Ε.Σ.Υ. δεν είναι μόνο το νοσοκομείο. Όλες οι δομές παροχής Α'βάθμιας περίθαλψης συνιστούν ένα πλέγμα προστασίας του πολίτη. Το ΙΚΑ είναι ένα κομμάτι αυτού του πλέγματος και τώρα με την μεταφορά και άλλων ασφαλισμένων σ'αυτό, απαιτείται η περαιτέρω ενίσχυσή του. Τόσο στη διοικητική και οικονομική υπηρεσία όσο και στην ιατρική. Υποχρέωσή μας, να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα για την Κω και τους ανθρώπους της".

Στη συνέχεια, ο κ. Γιώργος Κυρίτσης και το κλιμάκιο της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" επισκέφτηκαν όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής μέχρι την είσοδο της πόλης, τα υποκαταστήματα των τραπεζών που αναπτύσσονται εκεί, δημιουργώντας ένα νέο οικονομικό κέντρο του νησιού.
"Η περιοχή αναπτύσσεται και εμείς με τις παρεμβάσεις και τα έργα μας φροντίζουμε να δημιουργούμε τις καλύτερες συνθήκες για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες. Η διάνοιξη της περιμετρικής οδού (ένα τεράστιο έργο για όλη την πόλη) οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι αναπλάσεις αναβαθμίζουν την περιοχή, λύνει προβλήματα πολλών χρόνων και δημιουργεί προοπτικές καλύτερης ανάπτυξης για την πόλη και το νησί", δήλωσε ο κ. Γιώργος Κυρίτσης με το τέλος της περιοδείας.

Το πρωί της ίδιας μέρας κλιμάκιο της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" περιόδευσε στον Άγιο Νεκτάριο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη και το μεγάλο έργο του δικτύου αποχέτευσης της περιοχής.
"Τόσα χρόνια το είχαμε ανάγκη και κανείς δε νοιαζόταν. Επιτέλους ο Δήμος μας, είδε τον Άγιο Νεκτάριο και γι' αυτό το έργο μόνο αξίζουν συγχαρητήρια στο Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή", έλεγαν οι κάτοικοι στους εκπροσώπους της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" ζητώντας τους να συνεχίσουν με την ίδια συνέπεια και τον ίδιο ρυθμό τα έργα στην πόλη και όλο το νησί πια.

Γραφείο Τύπου
"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ"

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter