Πολίτες κόντρα στον Καιρό: επίσκεψη στο Νοσοκομείου της Ρόδου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Μετά τη συνάντηση που είχε χθες ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νεκτάριος Σαντορινιός, συνοδευόμενος και από στελέχη της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» με την διοίκηση του Νοσοκομείου της Ρόδου, αφού επιβεβαίωσε και πάλι τα πολλαπλά προβλήματα λειτουργίας και στελέχωσής του καθώς και τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλονται από το νοσηλευτικό, ιατρικό και διοικητικό προσωπικό, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Απομένουν δύο εικοστετράωρα ως τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής. Όπως φαίνεται είναι οι πιο ιδιόρρυθμες εκλογές που έγιναν ποτέ για την αυτοδιοίκηση. Μέχρι και αυτή την στιγμή καταγράφεται ένα σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων που είναι αναποφάσιστοι, πιθανόν αρκετοί να αποφασίσουν στην κάλπη.
Επίσης καταγράφεται ένα ισχυρό ρεύμα αποχής σαν ένδειξη διαμαρτυρίας και όλου του πολιτικού συστήματος. Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι αν αυτή η τάση θα εκφραστεί μέχρι τέλους. Εμείς οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» καλούμε τους Δωδεκανήσιους να προσέλθουν στην κάλπη και να καταγράψουν με τη ψήφο τους την αποδοκιμασία τους προς τους εκπροσώπους του δικομματισμού, στους εκλεκτούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Να δώσουν ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα σ' αυτούς που είναι υπεύθυνοι, αν και είχαν την εξουσία, για τα συνεχιζόμενα προβλήματα των νησιωτικών περιοχών».

Επίσης τα στελέχη και οι υποψήφιοι της παράταξης περιόδευσαν χθες στις εγκαταστάσεις του βιολογικού της Ρόδου, τις δημόσιες υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίρο στο Ζέφυρο, καθώς και τις συνοικίες της Αγ. Αναστασίας, Μητρόπολης και Αγίου Νικολάου όπου μίλησαν με τους κατοίκους και έδωσαν ενημερωτικό υλικό.

Τέλος το βράδι πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η προεκλογική συγκέντρωση των μελών και των φίλων της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» η οποία ολοκληρώθηκε με τη μουσική γιορτή που συνδιοργανώθηκε με τη δημοτική κίνηση «ΡΟΔΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»

Το Γραφείο Τύπου

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter