Δύναμη Αλλαγής: η κάθε ψήφος είναι πολύ σημαντική

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Την Κυριακή 7 Νοέμβρη οι πολίτες ψήφισαν με διάφορα κριτήρια επιλέγοντας κυρίως τα άτομα που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και να υπηρετήσουν τον Ενιαίο Δήμο του νησιού μας.
Αυτήν την Κυριακή 14 Νοέμβρη η κάθε ψήφος είναι πολύ σημαντική.
Ο κάθε Κώος και η κάθε Κώα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά και με μοναδικό κριτήριο το μέλλον του νησιού μας και όλων των Κώων και των παιδιών τους.
Με μοναδικό κριτήριο την ψήφο εμπιστοσύνης στον Δήμαρχο και στους άξιους συνεργάτες που έχει δίπλα του ταγμένους να σηκώσουν το βάρος της χάραξης μιας πορείας που θα σηματοδοτήσει το μέλλον αυτού του τόπου.
Οι τοπικές κοινωνίες καλούνται να σηκώσουν το βάρος της ανάπτυξης. Καλούνται να οργανώσουν σωστά και μεθοδικά πως θα φτιαχτεί σωστά το νησί μας ώστε να μπορέσει να έχει το μέλλον που του αξίζει.
Ο καθένας και η καθεμία πριν πάει στην κάλπη, πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά ποιον θα επιλέξει να είναι στο τιμόνι αυτού του πλοίου, που πρέπει να χαράξει σωστή πορεία μέσα στην θαλασσοταραχή της χώρας, ώστε να ΜΗΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ.
Εμείς καταφέραμε και χαράξαμε μια δυνατή πορεία 4 χρόνια τώρα.
Φτιάξαμε γερές βάσεις στην πόλη της Κω.
Βάλαμε γερά θεμέλια σε όλους τους τομείς. Αναπτύξαμε δράσεις που έκαναν γνωστό το νησί μας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αυτά ΔΕΝ πρέπει να χαθούν.
Αυτά ΔΕΝ πρέπει να λησμονηθούν.
Αυτά ΔΕΝ πρέπει να παρακαμφθούν,
μπροστά σε κανένα ΕΚΒΙΑΣΜΟ, σε καμιά δωροδοκία, σε κανένα προσωπικό τάξιμο, σε κανένα προσωπικό υποτιθέμενο ίδιον όφελος.

ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.
Γραφείο Τύπου
"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ"

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter