Περιοδείες Γιώργου Κυρίτση

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Χθες, Τετάρτη 10 Νοέμβρη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης, επικεφαλής της παράταξης "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" και οι υποψήφιοι του συνδυασμού, περιόδευσαν στην πόλη της Κω, ευχαρίστησαν τους πολίτες και συζήτησαν με επαγγελματίες τα προβλήματα και την αντιμετώπισή τους.

Στην συνέχεια, δέχθηκε πολίτες και υποστηριχτές του συνδυασμού στο εκλογικό κέντρο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γ. Κυρίτσης, μεταξύ άλλων, τόνισε: "στόχος μου ήταν και είναι η ανάπτυξη της πόλης και όλου του νησιού. Η ειλικρίνεια και η αλήθεια ήταν, είναι και θα είναι οι αρχές που οφείλουμε στον πολίτη. Δεν είχα ποτέ, όπως ο κ. Καΐσερλης δύο πρόσωπα. Δεν εξαπάτησα τον άνεργο συμπολίτη μου. Δεν παγίδευσα ποτέ τους συμπατριώτες μου στην εξάρτηση και στον εκβιασμό. Εάν κάναμε λάθη ή στενοχώρησα κάποιους, έχω το θάρρος να το αναγνωρίσω και να ζητήσω ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ".

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, κλιμάκιο των υποψηφίων του συνδυασμού "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" είχε διαδοχικές συναντήσεις με πολλούς πολίτες και στελέχη στο Ζηπάρι και την Καρδάμαινα.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κυρίτσης και επικεφαλής της παράταξης "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ", με τους υποψήφιους του πρώην Δήμου Ηρακλειδών, περιόδευσε και μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση στην Κέφαλο.

Γραφείο Τύπου
"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter