Κώστας Καΐσερλης: επικοινωνιακό πυροτέχνημα η πρόσκληση σε debate

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Κως, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Προς: κ. Γιώργο Κυρίτση

Υποψήφιο Δήμαρχο Κω

Κύριε Κυρίτση,

Στις 7 Νοεμβρίου, οι πολίτες του νησιού μας καταδίκασαν με τον πιο ηχηρό τρόπο την βαθιά αντιδημοκρατική και αλαζονική σας συμπεριφορά.

Με λύπη μου διαπιστώνω από το ύφος της επιστολής σας, ότι δεν έχετε λάβει το μήνυμα των εκλογών. Ζείτε σε μια εικονική πραγματικότητα που εσείς και ο στενός σας κύκλος δημιούργησε τα τελευταία χρόνια.

Παραβλέπετε, ή θέλετε να ξεχάσετε, ότι εγώ προσωπικά σας προκάλεσα σε δημόσιο διάλογο με επιστολή μου από τις 29/10/2010, στην οποία ουδέποτε απαντήσατε και μόνο όταν επίμονα ζητήσαμε τη σύγκληση του διαπαραταξιακού δεχθήκατε να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι με τους συνυποψήφιους σας.

Κρούετε ανοιχτές θύρες λοιπόν.

Το δημόσιο διάλογο, εσείς τον φιμώσατε 4 χρόνια με την απαράδεκτη λειτουργία της Δημοτικής σας τηλεόρασης. Εσείς τον μετατρέψατε σε εξαντλητικό μονόλογο με τον πιο προκλητικό και θρασύ τρόπο. Εσείς δηλώσατε στο Δημοτικό συμβούλιο «η τηλεόραση είναι δική μου, και όποτε θέλω βγαίνω».

Σε ότι αφορά την τηλεοπτική συζήτηση που προτείνεται, φαίνεται καθαρά η πρόθεση σας να ευτελίσετε και να γελοιοποιήσετε τη διαδικασία αυτή. Θα περίμεναν οι πολίτες, να σεβαστείτε τους δημοσιογράφους του νησιού, ζητώντας από το θεσμικό τους όργανο, δηλαδή το ΣΕΜΜΕΚ, να αποφασίσει ποιοι θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις, ποιος θα συντονίζει τη συζήτηση, ποιες θα είναι οι θεματικές και ότι άλλο απαιτείται.

Εσείς όμως, τους αγνοήσατε. Είναι η προσφιλής τακτική σας. Το ίδιο άλλωστε πράξατε στη διάρκεια της θητείας σας, μη αναγνωρίζοντας το δημοκρατικά εκλεγμένο Δ.Σ των εργαζομένων. Απευθύνεστε για βοήθεια μόνο στον αρεστό σας, φοβούμενος ότι δεν είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο σας.

Αναρωτιέμαι αν κάνατε τον κόπο πριν ορίσετε τους τρεις εκδότες των τοπικών εφημερίδων να τους ρωτήσετε αν προτίθενται να συμμετάσχουν. Ακόμα και ο φανατικός υποστηρικτή σας κύριος Βοναπάρτης στο τελευταίο διαπαραταξιακό δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει, και τα λόγια του είναι ηχογραφημένα.

Η επιστολή που στείλατε δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική σας επιθυμία αλλά είναι ακόμα ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα για να καλύψετε την πολιτική σας ανυπαρξία και την αδυναμία σας να πείσετε τους πολίτες ότι αίφνης μετατραπήκατε σε κάποιον που σέβεται τον διάλογο και είναι κοντά στους πολίτες και τα προβλήματά τους.

Εμείς δεν περιμένουμε μία τηλεοπτική αναμέτρηση για να χρησιμοποιήσουμε δημοσιογραφικά φερέφωνα ως προπαγανδιστές της συγκλονιστικής μας παρουσίας. Εμείς συμμετέχουμε σε καθημερινά ντιμπέιτ με τον λαό που μας ανέδειξε κυρίαρχους και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και μετά τις εκλογές.

Οι πολίτες περιμένουν από την παράταξη μας, που από τη Δευτέρα θα είναι η νέα Δημοτική Αρχή, να αναλύσει με επάρκεια τις πολιτικές θέσεις και το πρόγραμμα της. Αυτό θα κάνουμε τις δύο τελευταίες ημέρες, μένοντας μακριά από την όξυνση που διακαώς επιθυμείτε.

 

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ»

 Κώστας Καΐσερλης

Υποψήφιος Δήμαρχος Κω

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter