Δύναμη Αλλαγής: Δελτίο Τύπου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Την Τρίτη 9 Νοέμβρη ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης και υποψήφιος Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου της Κω, απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Καΐσερλη για δημόσιο τηλεοπτικό διάλογο των δύο υποψηφίων την Παρασκευή 12 Νοέμβρη, τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, προκειμένου να συζητηθούν οι προτάσεις τους και οι θέσεις τους με βάση το σχέδιο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» έτσι ώστε να υπάρξει η δυνατότητα στους πολίτες του νησιού μας, δημόσια και ανοιχτά, να ξεκαθαρισθεί τι πρέπει, τι μπορεί και τι προτίθεται να κάνουν καλύτερο για την ανάπτυξη, την οικονομία και την ευημερία του τόπου μας.

Σήμερα 11 Νοέμβρη ακόμη δεν υπάρχει απάντηση από τον κ. Καΐσερλη. Προφανώς δεν θέλει την δημόσια αυτή συζήτηση. Και πώς να την θέλει όταν την ίδια στιγμή το μόνο που κάνει, περιοδεύοντας στην πόλη και την περιφέρεια, είναι να υπόσχεται "λαγούς με πετραχήλια". Και ασφαλώς δεν μένει μόνο στις τζάμπα υποσχέσεις – στη λογική "κανείς δεν έχασε από το τάξιμο" που λέει ο λαός μας – αλλά προκλητικά λασπολογώντας διαδίδει φήμες π.χ. ότι ο Κυρίτσης θα κλείσει το σχολείο των ΑΜΕΑ αν ξαναβγεί Δήμαρχος, ότι θα απολύσει δημοτικούς υπαλλήλους που στήριξαν τον Καΐσερλη και άλλα.

Η συμπεριφορά αυτή, η τακτική που ακολουθεί είναι γνωστή σε όλους τους συμπολίτες μας. Το έχει ξαναζήσει επί εποχής της παντοδυναμίας Καΐσερλη, τότε που για να προσληφθείς στον Δήμο έπρεπε να "προσκυνήσεις τον μεγάλο πατέρα", όταν οι αντίθετοι ήταν "κομμένοι" από παντού και "διωγμένοι" από το "σύστημα Καΐσερλη". Τότε που "όλα τα 'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά".
Απέναντι σε όλα αυτά απαντάμε με το έργο μας, με το ήθος μας, με τις προτάσεις μας, με τις δημοκρατικές μας αρχές. Απαντάμε με τον ΣΕΒΑΣΜΟ στον ΠΟΛΙΤΗ.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας την Κυριακή 14 Νοέμβρη να ψηφίσουν τον Γιώργο Κυρίτση, να ψηφίσουν ΕΡΓΟ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ και ΑΛΗΘΕΙΑ.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πάμε μαζί για το νησί.

Γραφείο Τύπου
"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ"

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter