Δύναμη Αλλαγής: η απάντηση για τα taxi

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Με ευχάριστη έκπληξη διαπιστώσαμε χθες, ότι το Σωματείο των ΤΑΞΙ, με επιστολή που έστειλε στα Μ.Μ.Ε. και την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γραμματέας, δηλώνουν: «... άλλωστε δεν το επιθυμούμε κι εμείς οι ίδιοι να γίνουν αλλαγές με αυτόν τον τρόπο...» εννοώντας προφανώς την πρόταση του κου Καϊσερλη πως θα «χαλούσε» το λιμάνι για να εξυπηρετήσει το Σωματείο.

Μ' άλλα λόγια αποδείχθηκε ότι η εικόνα και η λειτουργία της παραλιακής οδού είναι χρήσιμη αλλά μπορεί και να βελτιωθεί με συνεργασία, προτάσεις και συζήτηση. Συνεργασία που ήταν πάγια θέση της Δημοτικής αρχής.
Όμως, παραμένει το ερώτημα: «γιατί τόσα χρόνια υπήρχε αυτός ο θόρυβος;»

Προφανώς η όλη στάση και συμπεριφορά είχε σαν στόχο την δυσφήμιση του Δημάρχου Γιώργου Κυρίτση, υποκινήθηκε, καλλιεργήθηκε και συντηρήθηκε από τους γνωστούς αγνώστους υπερασπιστές της δήθεν «δημιουργίας και αξιοπρέπειας». Αυτοί αποκαλύφθηκαν τώρα, σ' αυτήν την προεκλογική περίοδο.

Ο Δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης και υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ», χαιρετίζει την απόφαση του Σωματείου ΤΑΞΙ, που έστω και αυτή την τελευταία ώρα ξεκαθάρισε την θέση του, απομονώνοντας έτσι τον «προεκλογικό καταστροφέα του λιμανιού».

Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους, Δημοτική αρχή και Σωματείο ΤΑΞΙ να συζητάμε για την βελτίωση της λειτουργίας της πόλης μας σε όφελος ΟΛΩΝ των κοινωνικών ομάδων και κύρια σε όφελος της εικόνας του νησιού μας και της πόλης.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter