Δήλωση Μιλτιάδη Φάκκου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Πρόσφατα

Δήμος Κω

Με αφορμή το συνέδριο «Κρουαζιέρα και Τουρισμός» που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης 3 & 4 Οκτωβρίου 2011, στο οποίο συμμετείχε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω κ. Μιλτιάδης Φάκκος και ο διευθύνων σύμβουλος της Μαρίνας Κω κ. Μιχάλης Παστρικός, ο κ. Φάκκος δήλωσε τα εξής:

Ικανοποιητικά τα αποτελέσματα του συνεδρίου και η προοπτική ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού και ειδικότερα του τουρισμού κρουαζιέρας για το 2012 και ακόμα καλύτερα για το 2013.

Είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον Αντιπρόεδρο της Caribbean κ. Τερσέκ και τον Πρόεδρο της Costa Cruises κ. Onoranto, καθώς και με εκπροσώπους των εταιρειών LOUIS και M.S.C.

Πείσαμε τον κ. Τερσέκ να αναλάβει η εταιρεία του την κατασκευή του μόλου στο λιμένα της Κω χωρίς την απαίτηση να κατασκευάσει και χερσαίες εγκαταστάσεις, όπως ήταν η αρχική τους πρόταση.

Η Costa Cruises ξεκινά τον Ιούλιο 2012 και για τρεις μήνες τις προσεγγίσεις των Κ/Ρ της στο λιμάνι της Κω, με προοπτική ανάπτυξης για το 2013.

Ο τουρισμός κρουαζιέρας και γενικά ο θαλάσσιος τουρισμός για τα ελληνικά νησιά και για την Κω, θα βαίνει αυξανόμενος χάρις των προσπαθειών της πολιτείας, των τοπικών παραγόντων και κυρίως στην κατάσταση που επικρατεί στην Αίγυπτο και γενικά στη Β. Αφρική.

Γραφείο Τύπου

Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter