Στην Κοζάνη για το 2ο Συνέδριο των Α' Βοηθειών μέλη της ΕΟΔ

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Πρόσφατα

ΕΟΔ

Στην Κοζάνη για το 2ο Συνέδριο των Α' Βοηθειών παρεβρέθησαν 8 μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παραρτήματος Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου.

Η γνώσεις που προσέφεραν οι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ και PHTLS (PreHospital Trauma Life Support) ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμες. Με αυτό το Συνέδριο ανεβάζουμε τον πήχυ της εκπαίδευσης της ΕΟΔ σε πανελλαδικό επίπεδο καθώς το συνέδριο αυτό το παρακολούθησαν περίπου 250 άτομα από διάφορα παραρτήματα της ΕΟΔ, καθώς και άλλοι φορείς.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 30/10 και ώρα 6 μ.μ, στο Παλαιό σχολείο του Πλατανίου, θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος μαθημάτων. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να ενταχθούν στην ΕΟΔ να προσέλθουν για ενημέρωση και εγγραφές. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22420 22007.

Τα μέλη και το Δ.Σ της ΕΟΔ ΒΣΔ νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον υπεύθυνο του καταστήματος Carrefour επί της Εθνικής Αντιστάσεως καθώς και τον τον Κο Τζόγια (Doral) για την ευγενική τους χορηγία προς την ΕΟΔ.

Εκ του Δ.Σ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter