ΣΕΒΑΣ Κω «Ο Φειδιππίδης»: βετεράνοι στη Σμύρνη, στήριξη Ιμπραήμ Φαναρτζή

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Αθλητισμός

feidippidis

« ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»
1. Βαλκανικοί Αγώνες Βετεράνων Αθλητών Στίβου ΣΜΥΡΝΗ 2012.
2. Στήριξη του Αθλητή μας Ιμπραήμ Φαναρτζή.

1. Σας ενημερώνουμε ότι , Αθλητές του ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» θα συμμετάσχουν με την Εθνική Ομάδα Στίβου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου που θα διεξαχθεί στην Τουρκία στην πόλη της Σμύρνης από 20/09/2012 έως και 23/09/2012.

Το πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να το δείτε στο: http://www.bavacs2012.com/

2. Αυτές τις ημέρες και μετά από τη δημοσίευση αρκετών σχολίων στα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε γίναμε δέκτες σοβαρών παραπόνων από μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας για τον τρόπο αντιμετώπισης του αθλητή μας και Πρωταθλητή Κόσμου Ιμπραήμ Φαναρτζή , όσον αφορά την απομάκρυνση του από αποθηκευτικό χώρο , τον οποίο κατείχε νομίμως και εξ αδιαιρέτου με άλλο αθλητικό σωματείο , για την φύλαξη των οργάνων στίβου για την απρόσκοπτη τέλεση του προπονητικού προγράμματος του και συγκεκριμένα στις Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Νέου Δημοτικού Σταδίου « ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ».

Σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

Α) Σύσσωμο το Δ/Σ του Συλλόγου μας καθώς και όλοι οι συναθλητές και συναθλήτριες του υποστηρίζουν την καθημερινή προσπάθεια της Σημαίας του Συλλόγου μας , τον φίλο και συνάδελφο Ιμπραήμ Φαναρτζή που είναι αποδεδειγμένα σήμερα ο κορυφαίος αθλητής εν ενεργεία της Κω , με σημαντικές επιτυχίες σε Πανελλήνια πρωταθλήματα , Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου , Διασυλλογικούς αγώνες Στίβου και ένας από τους κορυφαίους στον Κόσμο Βετεράνος αθλητής στη Σφαιροβολία και στον Ακοντισμό.

Β) Η προσπάθεια για την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων του Ιμπραήμ έχει την αμέριστη συμπαράσταση από όλο τον φίλαθλο κόσμο τους κοινωνικούς και θεσμικούς φορείς που τον στηρίζουν συνεχώς σε κάθε έκφανση της αθλητικής δραστηριότητας του και με οποιονδήποτε τρόπο.
Σημαντική και διαχρονική είναι η υποστήριξη του Δήμου της Κω προς τον αθλητή Ιμπραήμ Φαναρτζή όπως και στον Σύλλογό μας.

Είναι γεγονός ότι συνέβη ένα περιστατικό το οποίο δεν τιμά κανέναν και ειδικότερα ανθρώπους που αποδεδειγμένα συνεισφέρουν στην προαγωγή του αθλητισμού. Εμείς σεβόμενοι την τιμή και την υπόληψη αλλά και την ιστορία του κάθε πολίτη που με οποιονδήποτε τρόπο έχει προσφέρει στην θεμελίωση του αθλητικού οικοδομήματος , δεν θα επιρρίψουμε καμία ευθύνη ή κατηγορία σε κανέναν για το ατυχές συμβάν.

Επιθυμούμε όμως να επισημάνουμε ότι , ο Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Μπαραχάνος ,τα μέλη του Δ/Σ καθώς και τα στελέχη του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω είναι πολύτιμοι αρωγοί μας σε οποιαδήποτε δραστηριότητά μας.
Ενδεικτικά αναφέρουμε:
1. Την παραχώρηση γραφείου στον Σύλλογο μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Δημοτικού Σταδίου « ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ».
2.Την οικονομική ενίσχυση που θα δοθεί στον Σύλλογο μας στο πλαίσιο των ετήσιων επιχορηγήσεων.
3. Την πρόταση -πρόσκληση του Πρόεδρου του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω για την ένταξη του Σωματείου μας στα Αθλητικά Ιπποκράτεια και η οποία υλοποιήθηκε.
4. Την ένταξη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή μας Ιμπραήμ Φαναρτζή στην Ειδική Κατηγορία Διακεκριμένων Αθλητών και με τα όποια προνόμια απορρέουν προς όφελος του Αθλητή μας. Καθώς επίσης και οποιουδήποτε αθλητή μας που θα πετύχει μια μεγάλη αθλητική διάκριση.
5. Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας αθλούνται σε όλους τους χώρους εκγύμνασης των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων απρόσκοπτα απολαμβάνοντας ισότιμα τις παροχές σε αθλητικό υλικό και την υποστήριξη εκ μέρους των στελεχών και του προσωπικού του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω.

Εκ μέρους όλων των Επίτιμων Προέδρων , των μελών , των αθλητών και αθλητριών του ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» ,του Συλλόγου που τιμάει αδιάλειπτα από το 1993 με την παρουσία του σε οποιαδήποτε Αθλητική διοργάνωση σε Πανελλήνιο , Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο την Κω , την Δωδεκάνησο και την Ελλάδα.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την συνεχή υποστήριξη στον Σύλλογό μας.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Ο ΤΑΜΙΑΣ

Χατζηστέργου Στέργιος                                                        Χατζηνικολάου Νικόλαος

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter