Ποδηλατικός Όμιλος Κω: βόλτα για τα γυρίσματα της εκπομπής «Ποδηλατοδράσεις»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Αθλητισμός

ποκ9912-Optimized

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω, διοργανώνει ποδηλατική βόλτα την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012, για τα γυρίσματα της εκπομπής 'Ποδηλατοδράσεις΄.

Εκεί θα είναι και ο City93, για να μας κρατάει συντροφιά με την μουσική του, αλλά και η εταιρεία Algida, που θα προσφέρει παγωτά στους ποδηλάτες.

Η ποδηλατοβόλτα θα ξεκινήσει γύρω στις 11:00 π.μ. και μετά από περίπου μια ώρα θα τερματίσει στο ίδιο σημείο, όπου η πρωταθλήτρια ποδηλασίας Βασιλική Λαζοπούλου θα κατευθύνει και θα δείξει στους μικρούς μας φίλους ασκήσεις δεξιοτεχνίας σωστού τρόπου οδήγησης του ποδηλάτου. Επίσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Μέσα από όλα αυτά θα πάρουμε τον παλμό του νησιού επάνω στις δυο ρόδες και θα δείξουμε σε όλο τον κόσμο οτι η Κως είναι το νησί του ποδηλάτου και πρέπει να είναι πρότυπο για όλες τις μεγάλες πόλεις που θέλουν να γίνουν πιο φιλικές προς τον άνθρωπο.

Εκτός όμως από την ποδηλατοβόλτα της Κυριακής, το Σάββατο θα γίνει ένα μικρό αφιέρωμα σε ένα νέο μοντέλο ποδηλάτου, διανύοντας μια χωμάτινη διαδρομή.Μετά το μεσημέρι της ίδιας μέρας, θα γίνει μια περιήγηση στην πόλη της Κω, κινηματογραφώντας σκηνές, κυρίως από τους ποδηλατοδρόμους και ό,τι άλλο έχει σχέση με το ποδήλατο και την Κω σαν νησί του ποδηλάτου.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter