Συμπαράταξη Ελπίδας: Ευχές για το ΡΑΜΑΖΑΝΙ στους Μουσουλμάνους κατοίκους της Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Με την ευκαιρία της γιορτής του ΡΑΜΑΖΑΝ ΜΠΑΪΡΑΜ ευχόμαστε στους πολιτες Μουσουλμάνους της πόλης μας και τους Μετανάστες Μουσουλμάνους που ζουν και εργάζονται στο νησί μας:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Σήμερα, η συμβίωση πολιτών με διαφορετικά πολιτισμικά και εθνικά χαρακτηριστικά είναι κανόνας. Όλη η ΕΥΡΩΠΗ και ειδικά η Eυρωπαϊκή Eνωση είναι μια πολυεθνική και πολυ-θρησκευτική κοινωνία. Χρέος όλων μας είναι η αλληλοκατανόηση, η αλληλοβοήθεια και ο αλληλοσεβασμός. Γι αυτό και οι ευχές μας είναι ειλικρινείς και φυσιολογικές.

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

(σημ: Εορτάζεται η ίδρυση της μουσουλμανικής θρησκείας που συμβαδίζει με την παράδοση των 10 εντολών στον Μούσι στο όρος Θαβώρ και η παράδοση του Kορανίου από τον Θεό στον Μωάμεθ, το βράδυ της 27ης μέρας της νηστείας. ΡΑΜΑΖΑΝ ΜΠΑΙΡΑΜ είναι περίοδος νηστείας 30 ημερών που καταλήγει σε εορταστικό τριήμερο όπου την πρώτη μέρα ανταλλάσσονται επισκέψεις με γλυκά, στέλνονται τρόφιμα σε φτωχές οικογένειες, η μετακίνηση με λεωφορεία και τρένα γίνεται δωρεάν για να διευκολυνθούν οι επισκέψεις συγγενών μεταξύ τους. Διοργανώνονται μουσικά και θεατρικά δρώμενα με δωρεάν εισιτήρια)

RAMAZAN BAYRAM
RAMAZAN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN
selam olsun kos'a...

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter