Η Φιλαρμονική στη Ρόδο

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Η Φιλαρμονική της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Δήμου Κω, προσκεκλημένη και φιλοξενούμενη του Δήμου Καλλιθέας Ρόδου, συμμετείχε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας 2, 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2010 ως ανταπόδοση της συμμετοχής και φιλοξενίας τους στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών του Δήμου Κω.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν στους φίλους της μουσικής οι Φιλαρμονικές των Δήμων Καλλιθέας Ρόδου ,Κω, και Αγρινίου που συμμετείχαν σε Φεστιβάλ στις πηγές Καλλιθέας. Όσοι βρέθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον μαγευτικό χώρο της μεγάλης Ροτόντας απόλαυσαν πανδαισία ήχων κυρίως από νεαρά παιδιά.

Μουσικοί και από τις τρείς Φιλαρμονικές στο τέλος συμμετείχαν σε ειδικό πρόγραμμα που ενθουσίασε τους θεατές.

Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηευθυμίου, ο οποίος άκουσε για 2η φορά τα παιδιά της φιλαρμονικής μας δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις της Φιλαρμονικής του Δήμου της Κω.

Ο Δήμαρχος της Καλλιθέας Ρόδου κ. Ιατρίδης δήλωσε ότι η Φιλαρμονική του Δήμου της Κω επιβεβαίωσε τη φήμη της .

Ο Αρχιμουσικός του Δήμου Αγρινίου κ. Β.Κονήδας δήλωσε ότι η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου της Κω κατατάσσεται πλέον στις 10 καλύτερες Μπάντες της Ελλάδος .

O Αρχιμουσικός Αθανάσιος Πουλιού, αφού τους ευχαρίστησε για την πρόσκληση, τη φιλοξενία ,αλλά και την άψογη διοργάνωση, ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημάρχου Κω κ. Γεώργιου Κυρίτση και συνεχάρη τη φιλαρμονική του Δήμου Καλλιθέας, και τον Αρχιμουσικό της κ. Γεώργιο Μαλωίνα για την πολύ καλή εμφάνισή τους στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών του Δήμου Κω το 2010.

Επίσης, εκ μέρους του Προέδρου της Κ.Ε.ΠΟ.Δ.Κ κ. Παναγιώτη Θαλασσινού προσέφερε αναμνηστικά δώρα στον Δήμαρχο Καλλιθέας και στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού .

 

 

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΠΟ.Δ.Κ.                      Ο Αρχιμουσικός

 

Παναγιώτης Θαλασσινός                            Θανάσης Πουλιού

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter