ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Υ.Δ. - ευχαριστήρια επιστολή προς την Bluestar ferries

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Υποστήριξης Δικαίου θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας για τη άμεση ανταπόκριση της Bluestar ferries και ιδιαίτερα του Τμήματος πωλήσεων και marketing γραμμών εσωτερικού (ιδιαίτερα τον κ. Θεοδωράτο και την κα Βέντου) στο αίτημά μας την 13η Οκτωβρίου 2010 για την οικονομική στήριξη (χορήγηση δύο δωρεάν ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από Κω προς Ρόδο και επιστροφή) μιας έγκυου μητέρας με προβλήματα υγείας, η οποία κατοικεί στην Κω.
Καταστατικός στόχος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Υ.Δ. αποτελεί η παροχή υπηρεσιών σε ειδικές ομάδες πληθυσμού, που χρήζουν κοινωνικής υποστήριξης και φροντίδας. Τέτοιες ενέργειες ενδυναμώνουν το έργο της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Υ.Δ. που αφορά την καλλιέργεια και ανάπτυξη του πνεύματος του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Αποτελούν δε λαμπρό παράδειγμα της κοινωνικής ευθύνης, που πρέπει να επιδεικνύουν οι επιχειρήσεις σήμερα.

Σας ευχαριστούμε για την ευαισθητοποίησή σας και ευελπιστούμε στη μελλοντική σας στήριξη σε παρόμοιες πράξεις ζωής.

Η ευχαριστήρια επιστολή θα κοινοποιηθεί στους άμεσα εμπλεκόμενους και θα δημοσιευθεί στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε.

Εκ μέρους της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Υ.Δ.
Η πρόεδρος
Ρούφα Ιωάννα

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter