Σε νέο, αυστηρά οικολογικό datacenter, στο Στρασβούργο ο server του KoSALive.gr

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Σε νέο, τεχνολογικά άρτιο και αυστηρά οικολογικό datacenter, στο Στρασβούργο μεταφέρεται ο server του KoSALive.gr

Έτσι, για να ολοκληρωθεί η μεταφορά, το KoSALive.gr δεν θα λειτουργεί από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου, μέχρι τις 9 το πρωί του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου.

 

update:

O server του KoSALive.gr που είχε προγραμματιστεί να μεταφερθεί σήμερα, θα μεταφερθεί σε κάποια μελλοντική ημερομηνία, εξ αιτίας κάποιων μικρών τεχνικών δυσλειτουργιών σε έναν από τους κεντρικούς routers του datacenter. Αν και η πιθανότητα να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα είναι πολύ μικρή, προτιμήθηκε να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη μεταφορά. Τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία μεταφοράς του server.

 

Tο DataDock datacenter είναι το πιο eco-friendly και υπερσύγχρονο datacenter στην Ευρώπη. Έχει ήδη κερδίσει 2 βραβεία, το eco Award 2010 για τον οικολογικό του χαρακτήρα και το 5* Datacenter Star Audit, για την ποιότητα και άρτια τεχνολογία των εγκαταστάσεων του.

Για τη λειτουργία του datacenter χρησιμοποιείται μόνο υδροηλεκτρική ή αιολική ενέργεια και καθόλου ορυκτά καύσιμα. Για το λόγο αυτό το datacenter λειτουργεί με ανθρακική ουδετερότητα (CO2).

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter