Δώρα, κάρτες, λαμπάδες και άλλα είδη για το Πάσχα από την UNICEF

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

unicef

Με μια νέα συλλογή από κάρτες και δώρα «Ανοιξιάτικη Συλλογή 2011» η UNICEF προσκαλεί τους υποστηρικτές της να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά αγοράζοντας δώρα, κάρτες και λαμπάδες και άλλα είδη για το Πάσχα.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει δώρα για μικρούς και μεγάλους: μπουρνούζια, πετσέτες, σεντόνια, μπρελόκ, γυάλινα διακοσμητικά αυγά σε νέα σχέδια, μοναδικά κοσμήματα από ασήμι 925ο και πολύτιμους λίθους, φτιαγμένα με πολύ γούστο στην Ελλάδα σε αποκλειστικά σχέδια για τη UNICEF, παιχνίδια, κούπες, κεριά, διακοσμητικά και τσάντες για την θάλασσα και πολλά άλλα πλαισιώνουν το ανοιξιάτικο μας φυλλάδιο.

Οι ανοιξιάτικες συλλογές καρτών είναι γεμάτες πολύχρωμα λουλούδια, παιδικές κάρτες και κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν προσκλητήρια στην βάφτιση ή το γάμο. Υπάρχουν ακόμα δύο υπέροχες συλλογές με πασχαλιάτικες κάρτες για να στείλετε τις ευχές σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ξεχωριστές είναι οι φετινές λαμπάδες. Διατίθενται σε 19 ιδιαίτερα σχέδια με υπέροχα χρώματα για αγόρια και κορίτσια μικρά και μεγάλα, το ξεχωριστό δώρο που θα κάνει ο νονός και η νονά, ο μπαμπάς και η μαμά και θα χαρίσουν το χαμόγελο στους αγαπημένους σας το βράδυ της Ανάστασης και θα φωτίσουν τη ζωή χιλιάδων άλλων παιδιών.

Τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων, των καρτών και των δώρων της UNICEF χαρίζουν ζωή και χαμόγελο σε εκατομμύρια παιδιά και αλλάζουν σημαντικά τη ζωή τους. Τα προγράμματα που υλοποιεί η UNICEF σε 150 χώρες και περιοχές είναι πολλά και σημαντικά στους τομείς της υγείας και διατροφής. Εγκαθιστά συστήματα παροχής νερού και υγιεινής, πραγματοποιεί εκατομμύρια εμβολιασμούς και εξασφαλίζει την πρόσβαση των παιδιών στην εκπαίδευση.

Τα ανοιξιάτικα είδη UNICEF μπορούν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι φορείς και οι εταιρίες να τα προμηθευτούν:

Στα Καταστήματα UNICEF

ΑΘΗΝΑ: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μιχελιδάκη 19 ΧΑΝΙΑ: Μπονιαλή 25

και στα Περίπτερα UNICEF:

· Πλατεία Κοραή (Κοραή & Σταδίου), Αθήνα

· Golden Hall, Μαρούσι

Πλήρης έκθεση ειδών UNICEF:

Σταθμός Μετρό Συντάγματος (από 1 Απριλίου έως και 3 Απριλίου 2011)

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες:

· 801 500 12345 όλο το 24ωρο

· fax: 210 72 52 555

· ιστοσελίδα της UNICEF www.unicef.gr

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter