Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Διηγήματος «Ταξίδι στον Αέρα»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

ΔΑΑ

Σε συνεργασία με το περιοδικό «Διαβάζω», ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διοργανώνει διαγωνισμό διηγήματος με θέμα «Ταξίδι στον Αέρα» / "Journeys by Air".

Από τις 29 Μαρτίου ως τις 28 Ιουνίου 2011, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα διηγήματά τους –στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα– στο περιοδικό «Διαβάζω» (Χαριλάου Τρικούπη 38, 106 80, Αθήνα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Τα διηγήματα θα αξιολογηθούν από ειδική κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους λογοτέχνες: Κώστα Μουρσελά, Θανάση Βαλτινό, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Αργυρώ Μαντόγλου και Γιώργο Ξενάριο.

Μετά την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής, οι 6 νικητές του διαγωνισμού

(3 για το ελληνικό διήγημα και 3 για το αγγλικό)

θα κερδίσουν από 1 ταξίδι για 2 άτομα

και το διήγημά τους θα δημοσιευθεί

στο περιοδικό «Διαβάζω» και στο περιοδικό του αεροδρομίου "2board"

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο 2011.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι οι συμμετέχοντες να είναι 18 ετών και άνω* και να υποβάλουν ένα και μοναδικό διήγημα έκτασης έως 2.000 λέξεις. Περισσότερες πληροφορίες για το «ταξίδι στον αέρα», καθώς και αναλυτικά οι όροι συμμετοχής υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΔΑΑ www.aia.gr/taxidistonaera, καθώς και στην ιστοσελίδα του περιοδικού «Διαβάζω» www.diavazo.gr .

O διαγωνισμός διηγήματος με θέμα «Ταξίδι στον Αέρα» εντάσσεται στο επετειακό πολιτιστικό πρόγραμμα «Ευχές από τον Πολιτισμό και την Τέχνη» για τα 10 χρόνια του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

* οι εργαζόμενοι στην εταιρεία «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.» δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter