Aegean: 99.000 θέσεις από 39 ευρώ προς Αθήνα και 59 ευρώ από Αθήνα

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

1

Η προσφορά αφορά συνολική χρέωση €39 για απλή μετάβαση με τους φόρους των περιφερειακών αεροδρομίων προς Αθήνα και €59 για απλή μετάβαση με τους φόρους από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Η διαφορά των δύο ναύλων είναι ίση με την διαφορά της χρέωσης ανά επιβάτη των περιφερειακών αεροδρομίων με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθ. Σύμβουλος της AEGEAN δήλωσε: «παρά την τιμή του πετρελαίου και τις σημαντικές χρεώσεις ιδιαίτερα από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, κάνουμε ότι μπορούμε για να συνεχίσει να ταξιδεύει ο Έλληνας καταναλωτής στο εσωτερικό στην Ελλάδα. Όπως πάντα έγκαιρος προγραμματισμός σημαίνει καλύτερη τιμή».

Η προσφορά ισχύει για αγορά εισιτηρίωναπό 31/05/2011 έως 08/06/2011 και πτήσεις από 20/06/2011 έως 31/12/2011. Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean www.aegeanair.com. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου. Για τις απευθείας πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη: για Ρόδο, Μυτιλήνη, Χανιά, Κω, Μύκονο, Σαντορίνη και Ηράκλειο ο ελάχιστος ναύλος είναι €49* .

Για περισσότερες πληροφορίες: www.aegeanair.com

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter