Η ΑΒ απέσυρε προληπτικά σαλάτα συσκευασμένη «Μαρούλι Κλασική 250γρ»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Η ΑΒ απέσυρε προληπτικά από τους χώρους πώλησης των καταστημάτων της, το προϊόν ιδιωτικής ετικέτας σαλάτα συσκευασμένη «Μαρούλι Κλασική 250γρ» με Lot Number 011511 και ημερομηνία λήξης 06/06/2011.

Η «Μπάρμπα Στάθης Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρία», η οποία παράγει για λογαριασμό μας την συγκεκριμένη σαλάτα, μας ενημέρωσε ότι, σε εργαστηριακό έλεγχο ρουτίνας, ανίχνευσε σε άνηθο προελεύσεως Κύπρου, το βακτήριο της Listeria. Ο συγκεκριμένος άνηθος εμπεριέχεται σε ποσοστό 5% και αποκλειστικά και μόνο στη συγκεκριμένη σαλάτα.

Η εταιρία μας έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες καθώς και στην ενημέρωση των Αρχών. Επισημαίνεται ότι έχουμε προχώρησε σε επιβεβαιωτικούς εργαστηριακούς ελέγχους και αναμένουμε τα αποτελέσματα.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσκαλεί το καταναλωτικό κοινό να μην καταναλώσει το προϊόν και εφόσον επιθυμεί, να το επιστρέψει στα καταστήματα της.

Update 9/6/2011:

Διευκρινίσεις σχετικά με την ανάκληση της πράσινης σαλάτας ΑΒ «Μαρούλι Κλασική 250γρ»

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας κοινοποιήσει τα αποτελέσματα της επείγουσας επιβεβαιωτικής εργαστηριακής ανάλυσης, αναφορικά με την έτοιμη σαλάτα «Μαρούλι Κλασική 250γρ», με Lot Number 011511 και ημερομηνία λήξης 06/06/2011 την οποία προληπτικά ανακάλεσε την Παρασκευή 03/03/2001.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου που εξέδωσε το διαπιστευμένο εργαστήριο ήταν αρνητικά και το εν λόγω προϊόν ήταν απόλυτα ασφαλές.

Η εταιρεία ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που μπορεί να προκλήθηκε.

Για επιπλέον πληροφορίες και τα εργαστηριακά αποτελέσματα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ab.gr

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter