Δημιουργία συνεργατικής ομάδας «ΑΝΑΣΑ» για την ανακύκλωση

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Δήμος Κω

ΔΗΜΟΣ ΚΩ .

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αγαπητοί συνδημότες,

Στα πλαίσια της καλής μας συνεργασίας και με δεδομένο τη δημιουργία συνεργατικής ομάδας με την επωνυμία «ΑΝΑΣΑ», που έχει ως αντικείμενο τη συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών και στην οποία μετέχουν αποκλειστικά Ρομά, σας ενημερώνουμε ότι η συλλογή των συγκεκριμένων υλικών θα γίνεται σε συνεργασία με την προαναφερόμενη συνεργατική ομάδα, με ανοιχτό φορτηγό του Δήμου τύπου Canter και με μικρά φορτηγά αυτοκίνητα που θα έχουν το διακριτικό σήμα της ανακύκλωσης και το σήμα της συνεργατικής ομάδας «ΑΝΑΣΑ».

Όσον αφορά στην αποκομιδή των Αποβλήτων Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), (δηλαδή ψυγεία, πλυντήρια, Η/Υ, κλπ.), θα γίνεται κατ' οίκον από την ίδια , κατόπιν συνεννοήσεως με την υπηρεσία μας.

Στόχος και σκοπός μας είναι η καλή παροχή υπηρεσιών και η εξέλιξη στον τρόπο περισυλλογής του ανακυκλώσιμου υλικού, ώστε να αυξηθεί το ποσοστό του.

Στην προσπάθειά μας αυτή σας θέλουμε συμπαραστάτες γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Καθαριότητας και στο τηλέφωνο 2242020340, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Ο Διευθυντής

Αντώνης Γερασκλής

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter