Συνάντηση γονέων στο νέο γυμνάσιο στη Λάμπη

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πρώτ' απ' όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους περί των 70 γονέων και κηδεμόνων αλλά και διδασκόντων της α' τάξης του 2ου γυμνασίου Κω για την παρουσία του και για την άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση στην οποία συμμετείχαν

Νιώθουμε ότι σας έχουμε δίπλα μας και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο. Όχι μόνο για να μεταφερθούμε στο νέο σχολείο αλλά και για να λύσουμε τα όποια προβλήματα ασφαλείας του παρόντος κτηρίου. Χρειαζόμαστε όμως τη βοήθειά σας και τη παρουσία σας

Καλούμε  και  τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών της β τάξης Γυμνασίου σε μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας την Κυριακή 6.11.2011 στις 11.00 το πρωί στο χώρο του νέου σχολείου μας στη Λάμπη αλλά και τους γονείς της γ τάξης μετά απο μια βδομάδα την ίδια ώρα11,00 της 13/11/11 και πάλι στο νέο σχολείο.

Το ΔΣ του συλλόγου γονέων

Χρήστος Σιδέρης

Θρασύβουλος Χατζηπέτρος

Τσάμπαλλα Ευαγγελία

Κωνσταντοπούλου Τζένη

Χατζηστέργου Καλλιόπη

Βερβερίδου Αγγελίκη

Τρούμπα Νεκταρία

Τρόπος επικοινωνίας με το σύλλογο:

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

6977000901

697 4452507

Σύντομα θα είναι διαθέσιμο και το site μας

Με απόφαση του ΔΣ η συνδρομή λόγω οικονομικής κρίσης μειώθηκε στα 10,00 €

Μπορείτε να την καταθέσετε και στον λογαριασμό με IBAN GR7001727070005707055093576 της Τραπέζης Πειραιώς

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ*

Των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Γυμνασίου Κω

Προς

1.Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου,

2.Δήμο Κω και

3.Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κω.

Κως 27 Οκτωβρίου 2011

Κύριοι,

Είμαστε οι γονείς και των δύο γυμνασίων που στεγάζονται στο κτίριο στη θέση «Κακό Πρινάρι» του Δήμου Κω. Το κτίριο αυτό στεγάζει εδώ και τριάντα έτη συνολικά 800 παιδιά! Οι συνθήκες στέγασής τους και ο τρόπος παροχής εκπαίδευσής τους υποθέτουμε πως σας είναι γνωστές. Από ακατάλληλες έως άκρως επικίνδυνες.

Παρά ταύτα, τα γυμνάσια αυτά λειτουργούν, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει άλλος χώρος να τα στεγάσει. Και λειτουργούν με την ανέχεια τη δική μας, ως γονιών και την δική σας, ως υπευθύνων, αλλά κυρίως λειτουργούν με την ευνοϊκή τύχη των παιδιών, που μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί το «μοιραίο».

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σας έχουν ενοχλήσει κατά καιρούς πολλοί. Γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά ότι κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για την όσο το δυνατόν καλύτερη παροχή βοήθειας προς διδακτικό προσωπικό και παιδιά. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτή η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!!

Γιατί πρόκειται περί κοροϊδίας, όταν δύο χρόνια τώρα λέτε ότι το 2ο γυμνάσιο είναι έτοιμο και θα λειτουργήσει από χρονιά σε χρονιά. Και δεν φτάνει που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ και δεν το ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ , αλλά δεν λέτε και στον κόσμο ότι αυτό το γυμνάσιο, όπως φτιάχτηκε (που δεν φτιάχτηκε) δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες κανενός γυμνασίου!!!! Το 2ο Γυμνάσιο Κω, έτσι όπως λειτουργεί σήμερα (κακήν – κακώς) έχει πέντε τμήματα σε κάθε τάξη. Στο σύνολο δηλαδή 15 τάξεις. Και το καινούργιο στο οποίο πρόκειται να μεταφερθεί έχει δώδεκα τάξεις!!!

Έστω και αυτές, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δεν είστε σε θέση να τις παραδώσετε. Και η δικαιολογία σας;;;; Ποια άλλη; Δεν υπάρχουν λεφτά.

Εμείς λοιπόν σας λέμε το εξής απλό. ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Δεν μας νοιάζει από πού. Και δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Είναι δικό σας και πρέπει να το λύσετε. Όχι αύριο, όχι σε δύο μήνες. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ. Δεν θέλουμε να μας πείτε ούτε ότι περιμένετε επιδότηση, ούτε ότι περιμένετε κάποια δόση χρημάτων.

Θέλουμε να μας δώσετε τα κλειδιά, για να το τελειώσουμε εμείς οι γονείς με ό,τι μέσο διαθέτουμε. Προσωπική εργασία, παλιό εξοπλισμό, προσφορές γονέων κ.α. Για να μην σας δώσουμε για άλλη μία φορά το δικαίωμα να το εμφανίσετε ως δικό σας έργο.

Για ύστατη φορά, σας καλούμε να αναλάβετε τις ευθύνες σας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρείτε μπροστά σας.

*TO ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ.ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΟΜΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ Β ΚΑΙ Γ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕς.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter