Θεατρικό παιχνίδι στο Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού

2 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΗ ΘΕΟΧΑΡΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ2011 18.00

Παιδάκια, ελάτε να διαβάσουμε, να ζωγραφίσουμε και να παίξουμε!

Το βιβλιοπωλείο Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέα Άννης Θεοχάρη με τίτλο «Ένας ξεχωριστός φίλος» όλα ξεκίνησαν μ' ένα ποδήλατο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολύκεντρου και θα συνοδευτεί από θεατρικό παιχνίδι.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 12.00

Παιδάκια ελάτε να μάθουμε που πάει ένα μπαλόνι όταν φεύγει από το χέρι μας!

Το βιβλιοπωλείο Πολύκεντρο Θαλασσινού έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέα Άννης Θεοχάρη με τίτλο «Πού πάει ένα μπαλόνι όταν φεύγει από το χέρι σου;

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011, στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολύκεντρου και θα συνοδευτεί από θεατρικό παιχνίδι.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Άννη Θεοχάρη μεγάλωσε στο Λουτράκι και ζει στην Αθήνα. Όταν ήταν πολύ μικρή , έκανε το πρώτο της ταξίδι στη χώρα των Ξυσμένων Μολυβιών, όπου έμαθε να γράφει και να ζωγραφίζει. Από τότε δεν σταμάτησε να ταξιδεύει και να επισκέπτεται όλες τις παράξενες και μυστικές χώρες. Αγαπημένος της προορισμός το Παραμυθομέρος! Εκεί έμαθε να παίζει θέατρο και να αφηγείται ιστορίες. Έχει μια μεγάλη βαλίτσα και εκεί φιλάει όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες που συγκεντρώνει από τα ταξίδια της. Η βαλίτσα αυτή είναι μαγική και δε γεμίζει ποτέ, έτσι έχει πάντα χώρο για κάτι καινούριο. Την κουβαλάει συνέχεια μαζί της και σε κάθε ευκαιρία την ανοίγει και μοιράζεται το περιεχόμενο της με μικρούς και μεγάλους. Όταν μεγαλώσει, θα ήθελε να γίνει γιαγιά και να διηγείται στα εγγόνια της τις δικές της ιστορίες. Η Άννη έχει κάνει θεατρικές σπουδές και ασχολείται με τα παιδιά κάνοντας θεατρικό παιχνίδι, δραματοποιήσεις και αφηγήσεις παραμυθιών. Ταυτόχρονα διδάσκει θέατρο για παιδιά

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter