Εντευκτήριο κωακής Κοινωνίας των Πολιτών: Τετραγωνίζοντας τον Κύκλο

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

*

Το Εντευκτήριο κωακής Κοινωνίας των Πολιτών σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αλληλέγγυου Εμπορίου Ελλάδος και σε συνέχεια του workshop "Αλληλέγγυο Εμπόριο–Κοινωνικό Παντοπωλείο–Τοπικό Προϊόν στην Κω", που θα πραγματοποιήσει στις 14.12.2011, θα παραθέσει εκπαιδευτικά προγράμματα σε σχολεία του νησιού για την αλληλέγγυα κοινωνία των πολιτών.

Στόχος της δράσης είναι η εξοικείωση των παιδιών, των υποδοχέων και συνεχιστών του μηνύματος της Κοινωνίας των Πολιτών, με την έννοια της κοινωνικής και οικονομικής αειφορίας, που είναι το αποτέλεσμα της κοινωνικής και οικονομικής αλληλεγγύης.

Κως 14-12-2011: Το σήμα εδώ της εκδήλωσης (*κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση) αναπαριστά την εξέλιξη (με τα βέλη) του πράγματος: Από τον ΚΥΚΛΟ προς το ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ! Από το ΔΙΚΕΟΜΑ, πήγαμε στο Εντευκτήριο της κερκυραϊκής κοινωνίας των πολιτών και στο αντίστοιχο της Κω ! Με τα σηματάκια, από τον κύκλο (κοινωνία των πολιτών), πήγαμε στον ρόμβο (ΟΙΚΟυμανισμός) και στο τετράγωνο (ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ, "φύση και μνήμη" μαζί)...

Σελίδα στο facebook: http://www.facebook.com/groups/113478422010145/

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter