Δήμος Κω: 54 θέσεις εργασίας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Δήμος Κω

Ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας πως από τον ΟΑΕΔ έχει αναρτηθεί Δημόσια Πρόσκληση σε εγγεγραμμένους ανέργους για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του ετήσιου κυλιόμενου πίνακα κατάταξης ανέργων για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία σε Δήμους, Συνδέσμους και Νομικά τους Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.

Ο Δήμος της Κω έχοντας προγραμματίσει μία σειρά από έργα που θα εκτελεστούν με αυτεπιστασία θα συμμετέχει στο πρόγραμμα αιτούμενος σε πρώτη φάση από τον ΟΑΕΔ την κάλυψη 54 θέσεων προσωπικού πεντάμηνης διάρκειας (μέχρι 135 ημέρες ασφάλισης) στις ειδικότητες ΔΕ Ηλεκτρολόγος, Τεχνίτης Οικοδόμος, Τεχνίτης Ελαιοχρωματιστής, Υδραυλικός και ΥΕ Εργάτης Γενικών Καθηκόντων.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στον ετήσιο αυτό πίνακα που καταρτίζει ο ΟΑΕΔ πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του οργανισμού www.oaed.gr (http://ait.oaed.gr/) το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012.

Ο Δήμος της Κω θέλοντας να διευκολύνει όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή τις απαιτούμενες γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει ενημερώσει τα Γραφεία και των έξι Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου μας σχετικά με τη διαδικασία ώστε να παρέχουν την απαιτούμενη πληροφόρηση και υποστήριξη σε όσους επιθυμούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση.

Υπενθυμίζουμε πως το Γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Κω στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου επί της Ακτής Κουντουριώτη.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Δημοτική Κοινότητα Αντιμάχειας: 22420 51228

Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού: 22423 60000

Δημοτική Κοινότητα Καρδάμαινας: 22420 91137

Δημοτική Κοινότητα Κεφάλου: 22420 71208

Δημοτική Κοινότητα Κω: 22420 20107

Δημοτική Κοινότητα Πυλίου: 22420 41204

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter