Πρόσκληση στο ελληνικό Φόρουμ - 2012 στη Ρόδο

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Aγαπητοί φίλοι,

Για 6η συνεχή χρονιά, από τις 18 ως τις 22 Απριλίου, με πρωτοβουλία ενός από τους μεγαλύτερους ρωσικούς τουριστικούς πράκτορες, την εταιρεία LABIRINT, διοργανώνεται στη Ρόδο το ελληνικό Φόρουμ-2012 (www.greekforum.ru), όπου έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι των περίπου 300 καλύτερων τουριστικών γραφείων της Ρωσίας, καθώς και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων της Ελλάδας και αξιωματούχοι σχετικοί με την ανάπτυξη του τουρισμού και από τις δύο χώρες.

Η φετινή διοργάνωση ξεχωρίζει γιατί συνδιοργανώνεται με την Ένωση Νεολαιίστικων Οργανώσεων Ελλήνων Ρωσίας και υποστηρίζεται ενεργά από τον πρόεδρο των Ελλήνων της Ρωσίας και επικεφαλής της 5ης Περιφέρειας του ΣΑΕ, γνωστό επιχειρηματία και πολιτικό Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι μεταξύ άλλων και ένας από τους κεντρικούς ομιλητές κατά την ημερίδα και τη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης 19 Απριλίου, όπου σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε εκ μέρους των διοργανωτών και προσωπικά του Ιβάν Σαββίδη. Το θέμα της ομιλίας του ομογενούς μας "Πώς η Ελλάδα θα μπορούσε να αποκτήσει ένα εκατομμύριο τουρίστες από τη Ρωσία" προαναγγέλλει και τη διάθεσή του να μιλήσει, όπως το συνηθίζει, "έξω από τα δόντια" καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα στις ελληνορωσικές σχέσεις και προτείνοντας νέες διεξόδους ανάπτυξης και συνεργασίας με τη μεγάλη φίλη χώρα, όπου πολλοί Έλληνες, όπως ο ίδιος, διαπρέπουν, διατηρώντας στενές σχέσεις με την ανώτατη πολιτική ηγεσία της Ρωσίας.

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΑΙΘΟΥΣΑ JUPITER, RHODES PALACE

ΕΠΙΣΗΜΟ (09.00-09.45) + ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ (10.00 - 11.30)

11.45 - 14.00 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

"ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ"

Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ. ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ Ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.ΚΥΡΙΛΛΟΣ, ο Περιφερειάρχης κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ, ο υφυπουργός κ. ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ, ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. ΚΟΛΕΤΣΟΣ, ο Δήμαρχος Ροδίων κ. ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ, ο πρόεδρος Ξενοδόχων κ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, ο αντιπρόεδρος της Aegean κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ κλπ

Για όσους ενδιαφέρονται θα ακολουθήσει ελληνορωσικό νεολαιίστικο φόρουμ (15.00 - 17.15), όπου θα συζητηθούν μεταξύ άλλων δυνατότητες συνεργασίας φορέων από τις δύο χώρες.

Θα είναι χαρά μας να σας ξαναδούμε από κοντά.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter