Παραίτηση Βασιλειάδη για σοβαρούς λόγους υγείας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Επιστολή παραίτησης για σοβαρούς λόγους υγείας

Αγαπητέ μου Δήμαρχε,
καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την ανθρώπινη στήριξή σου τους τελευταίους τέσσερις μήνες που δίνω μία σημαντική μάχη για την υγεία μου.

Όμως, αν θέλω η προσπάθειά μου αυτή να επιτύχει και να επιστρέψω πιο δυνατός, πρέπει να ακολουθήσω πιστά τις οδηγίες των γιατρών μου για τους επόμενους μήνες.
Γι' αυτό θα σε παρακαλέσω να με απαλλάξεις από τα καθήκοντά του Αντιδημάρχου.
Η παρουσία μου στα θεσμικά όργανα καθώς και στην κοινωνία ως δημοτικού συμβούλου και μέλους της παράταξής μας είναι δεδομένη.
Σαν παράταξη δίνουμε μία τεράστια μάχη κόντρα στις πλέον αντίξοες συνθήκες με μοναδικό γνώμονα να κρατήσουμε ζωντανή, στα δύσκολα, τη συνοχή της κοινωνίας μας, δίνοντας παράλληλα στους νέους ανθρώπους την ευκαιρία να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους.
Δεν επιθυμώ και δεν θα επιτρέψω κανείς να εκλάβει το αίτημά μου αυτό με διαφορετικό τρόπο. Έχω μάθει να αγωνίζομαι και κυρίως να μην εγκαταλείπω την προσπάθεια με την πρώτη δυσκολία. Άλλωστε, η επιστολή μου αυτή είναι καθαρά διαδικαστική καθώς έτσι προβλέπει η νομοθεσία.
Σε ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις και κυρίως για τη στήριξη και τη συμπαράστασή σου στα δύσκολα.
Με βαθειά και ειλικρινή εκτίμηση,

Σπύρος Βασιλειάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κω

Επιστολή του Δημάρχου προς τον κ. Βασιλειάδη:

Αγαπητέ Σπύρο,
κατανοώ και σέβομαι απόλυτα του λόγους, τους οποίους επικαλείσαι στην αίτηση παραίτησης σου, από τη θέση του Αντιδημάρχου Κω.
Σε ευχαριστώ θερμά για τη μέχρι σήμερα πολύτιμη προσφορά σου και για την αγαστή και αποδοτική συνεργασία μας.
Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και όλα να πάνε κατ' ευχήν, ώστε να σε έχουμε κοντά μας το συντομότερο δυνατόν.
Καλή δύναμη.

Φιλικά,

Κώστας Καΐσερλης
Δήμαρχος Κω

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter